Giriş Kayıt
Val Kilmer

Val Kilmer (62)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Val Edward Kilmer, 31 Aralık 1959 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

1988 yılının Şubat ayında Joanne Whalley ile evlendi. 8 yılın ardından 1996 yılının Şubat ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Büyük Hesaplaşma (1995), Top Gun: Maverick (2022), Top Gun (1986), Deja Vu (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Val Edward Kilmer
Doğum Tarihi: 31 Aralık 1959
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.82 m
8.7 (56 Oy)
  • Currently 174.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 8.4 438,268
2021 62 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.7 7,575
2021 62 Suç Oyuncu 4.3 1,347
2020 61 Suç Oyuncu 4.3 39
2020 61 Western Oyuncu 3.7 1,959
2019 60 Aksiyon Oyuncu 5.6 26,150
2018 59 Komedi Oyuncu 3.4 266

Kardan Adam
2017 58 Suç Oyuncu 5.1 65,281
2017 58 Gerilim Oyuncu 5.5 22,428
2017 58 Dram Oyuncu 5.6 21,210
2014 Komedi Oyuncu 6.7 3,971

Tom Sawyer ve Huckleberry Finn
2014 55 Aksiyon Oyuncu 5.1 965
2013 54 Dram Oyuncu 6.2 29,656

Uçaklar
2013 54 Animasyon Oyuncu 5.7 45,844
2013 54 Aile Oyuncu 6.8 3,202
2013 54 Gerilim Oyuncu 4.1 2,093

Eski Yedi
2012 53 Gerilim Oyuncu 3.1 4,069
2012 53 Macera Oyuncu
Müzik
6.1 378
2012 53 Dram Oyuncu 4.5 1,874
2012 53 Dram Oyuncu 5.4 265
2012 53 Gerilim Oyuncu 5.1 1,575
2011 52 Korku Oyuncu 4.7 11,180
2011 52 Aksiyon Oyuncu 4.4 4,273
2011 52 Belgesel Oyuncu 6.8 118

Savaşın 5 Günü
2011 52 Aksiyon Oyuncu 5.6 14,014

İrlandalıyı Öldür
2011 52 Aksiyon Oyuncu 7.0 49,019
2010 51 Aksiyon Oyuncu 3.8 3,809

Gezgin
2010 51 Korku Oyuncu 4.1 4,805
2010 51 Aksiyon Oyuncu 5.6 45,821
2010 51 Dram Oyuncu 6.0 1,939
2009 50 Suç Oyuncu 4.5 2,656

Yüksek Gerilim
2009 50 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,348
2009 50 Suç Oyuncu 6.6 77,987

Parazit
2009 50 Korku Oyuncu 5.2 12,272

Yılın Bahçesi
2009 50 Komedi Oyuncu 4.9 583
2009 50 Suç Oyuncu 4.4 3,998
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,447

Buhar Deneyi
2009 50 Suç Oyuncu 3.9 2,753

Onüç
2008 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,006
2008 49 Suç Oyuncu 5.2 1,433
2008 49 Komedi Oyuncu 3.8 53,138

Mahkum
2008 49 Suç Oyuncu 7.4 79,781
2008 49 Suç Oyuncu
Yapımcı
5.2 3,413
2008 49 Animasyon Oyuncu 4.3 3,080
2008 49 Belgesel
Oyuncu
5.6 428

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu 5.8 7,522

Komplo
2008 49 Aksiyon Oyuncu 4.6 4,045
2008 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.1 3,089

Kara Şimşek
2008 Gizem Oyuncu 5.5 9,592
2007 48 Dram Oyuncu 7.3 1,767
2006 47 Aksiyon Oyuncu 7.1 312,742

Ölü Adamın Cömertliği
2006 47 Western Oyuncu 3.5 556
2006 47 Aksiyon Oyuncu 2.9 1,809
2006 47 Suç Oyuncu 4.3 1,445

Suç Mahallesi
2006 47 Suç Oyuncu 6.3 6,597
2005 46 Komedi Oyuncu 7.5 228,137
2005 46 Belgesel Oyuncu 7.5 497
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,138

Ejderha Avcısı
2004 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 4,068

Beyin Avcıları
2004 45 Suç Oyuncu 6.3 61,681

Büyük İskender
2004 45 Aksiyon Oyuncu 5.6 170,769
2004 45 Dram Oyuncu 5.8 1,948
2004 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 32,240

Kör Şafak
2003 44 Dram Oyuncu 5.5 4,718

Kayıp
2003 44 Macera Oyuncu 6.5 36,591
2003 44 Suç Oyuncu 6.5 22,556
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2003 44 Komedi Oyuncu 5.3 4,828
2002 43 Aksiyon Oyuncu 4.5 3,311

Salton Denizi
2002 43 Suç Oyuncu 7.0 31,119

Kırmızı Gezegen
2000 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 58,266
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.0 28,532

İlk Görüşte Aşk
1999 40 Dram Oyuncu 5.9 13,873
1999 40 Suç Oyuncu 6.7 2,838

Mısır Prensi
1998 39 Animasyon Oyuncu 7.1 133,608

Aziz
1997 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 69,289
1996 Belgesel Oyuncu 5.5 140

Hayaletler Ve Karanlık
1996 37 Macera Oyuncu 6.8 62,870

Dr. Moreau'nun Adası
1996 37 Korku Oyuncu 4.5 33,930
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,331

Büyük Hesaplaşma
1995 36 Aksiyon Oyuncu 8.3 653,912

Batman Daima
1995 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 254,356
1995 36 Macera Oyuncu 6.4 709

Çılgın Romantik
1993 34 Suç Oyuncu 7.9 228,087
1993 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 150,345
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,334
1993 34 Dram Oyuncu 5.5 9,216
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,860
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,642

şimşek Yürek
1992 33 Suç Oyuncu 6.8 16,288
1991 32 Biyografi Oyuncu 7.2 93,586

İnsan İki Kere Ölür
1989 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,173
1988 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 118,190
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,991
1986 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 439,372
1986 27 Suç Oyuncu 5.7 1,152

Gerçek Sevgili
1985 26 Komedi Oyuncu 6.9 35,065

Çok Gizli
1984 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 67,958
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022