Giriş Kayıt
Harvey Keitel

Harvey Keitel


Oyuncu, Yapımcı

Harvey Keitel, oyuncu, yapımcı.

2001 yılının Ekim ayında Daphna Kastner ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Rezervuar Köpekleri (1992), The Irishman (2019), Gün Batımından Şafağa (1996), Kızıl Ejder (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: 'Mayor' Harvey Keitel
9.2 (37 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,094
2022 Aksiyon Oyuncu 4.9 543
2022 Biyografi Oyuncu 6.5 810
2021 Biyografi Oyuncu 6.2 9,984
2021 Oyuncu 5.2 5
2020 Dram Oyuncu 6.6 4,046

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218

Boyalı Kuş
2019 Dram Oyuncu 7.3 7,465
2019 Biyografi Oyuncu 7.8 426,770
2019 Dram Oyuncu 5.3 163
2018 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,665

Köpek Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 189,030
2018 Suç Oyuncu 4.0 629
2017 Komedi Oyuncu 6.1 8,519
2017 Suç Oyuncu 4.1 637
2016 Komedi Oyuncu 5.8 7,999
2016 Dram Oyuncu 5.3 1,031

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 82,625
2015 Komedi Oyuncu 4.8 53,210
2015 Belgesel Oyuncu 7.2 437
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 62

Seni Seviyorum Rio
2014 Komedi Oyuncu 5.2 2,228
2014 Suç Oyuncu 4.8 3,005

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 878,723

Düşmanın Yolu
2014 Dram Oyuncu 5.7 2,268

Son Şans
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 19,811

Elveda Aptallar
2013 Komedi Oyuncu 5.4 520
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 918

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Oyuncu 7.8 365,439
2011 Dram 5.8 422
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 2,654
2010 Komedi Oyuncu 3.5 1,313

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 118,479

Sonun Başlangıcı
2010 Komedi Oyuncu 6.3 1,920
2009 Suç Oyuncu 6.0 4,582

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Oyuncu
8.4 1,566,474
2009 Suç Oyuncu 4.4 1,447
2008 Suç Oyuncu 7.5 10,680

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Oyuncu 6.5 252,067
2007 Komedi Oyuncu 5.8 331
2007 Komedi 6.1 1,555

Suç
2006 Suç Oyuncu 5.6 2,128

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Oyuncu 6.0 40,513

The Stone Merchant
2006 Dram Oyuncu 4.2 1,024
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,032

Son Dans
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 633
2005 Belgesel Oyuncu 7.3 36

Gölge Oyunu
2005 Komedi Oyuncu 6.6 4,625

Sakin Ol
2005 Komedi Oyuncu 5.6 71,931

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 352,719

Son Köprü
2004 Dram Oyuncu 5.0 3,670
2004 Suç Oyuncu 5.6 1,017

Tutku Esirleri
2003 Gizem 5.4 26,146
2003 Dram Oyuncu
Yapımcı
5.8 577
2003 Dram Oyuncu 5.7 561

Suç Alemi
2003 Aksiyon Oyuncu 6.4 5,639

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 289,088

Çağrıyı İzle
2002 Gerilim Oyuncu 4.4 466
2002 Suç Oyuncu 4.6 793

Taraf Tutmak
2001 Dram Oyuncu 7.1 3,672

Gri Bölge
2001 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 11,309
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 86,950

Küçük Nicky
2000 Komedi Oyuncu 5.3 111,804
2000 Aksiyon Oyuncu 5.1 655
2000 Dram Oyuncu 7.4 6,552

Kutsal Duman
1999 Dram Oyuncu 5.9 15,569

Esrarlı Ada
1999 Dram Oyuncu 5.4 720
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.2 3,292

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Oyuncu 6.2 4,185
1998 Biyografi Oyuncu 6.4 2,166
1998 Dram Oyuncu 6.4 1,318
1997 Belgesel Oyuncu 6.6 2,907

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Oyuncu 7.0 105,485
1997 Dram Oyuncu 6.5 6,312
1997 Suç Oyuncu 6.1 6,436

İz Peşinde
1996 Komedi Oyuncu 6.0 8,181

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Oyuncu 7.2 337,506
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,013

Karanlık Sokaklar
1995 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.6 10,049

Duman
1995 Komedi Oyuncu 7.4 37,923

Tut Şu Bücürü
1995 Komedi Oyuncu 6.9 88,430

Ulysses'in Bakışı
1995 Dram Oyuncu 7.6 7,393

Köşe Başındakiler
1995 Dram Oyuncu 6.9 23,396

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8.9 2,197,100
1994 Dram Oyuncu 5.4 797

Haylaz Maymun
1994 Macera Oyuncu 5.3 7,178
1994 Biyografi Oyuncu 6.4 1,688
1993 Dram Oyuncu 5.6 4,219
1993 Suç Oyuncu 5.7 2,747

Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6.2 48,070

Piyano
1993 Dram Oyuncu 7.5 94,492

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Oyuncu 6.1 29,986

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.3 1,079,707

Kötü Polis
1992 Suç Oyuncu 7.0 47,395

Yırtık Rahibe
1992 Komedi Oyuncu 6.5 107,545
1991 Biyografi Oyuncu 6.8 30,781

Thelma Ve Louise
1991 Macera Oyuncu 7.6 170,740

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Oyuncu 5.8 9,585
1991 News Oyuncu 7.0 335

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 8,053
1990 Aksiyon Oyuncu 6.4 106

Dedektif Jake
1990 Komedi Oyuncu 6.1 15,381
1989 Aksiyon Oyuncu 5.5 9,105
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Günaha Son Çağrı
1988 Dram Oyuncu 7.5 62,306
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,952
1987 Komedi Oyuncu 5.3 7,790
1987 Gerilim Oyuncu 4.7 479
1986 Suç Oyuncu 6.3 398
1986 Dram Oyuncu 4.7 1,034

Akıllı Adamlar
1986 Komedi Oyuncu 5.6 6,305
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,155

Geç Kalan Sevgi
1984 Dram Oyuncu 6.5 15,168
1983 Dram Oyuncu 5.0 947
1983 Gerilim Oyuncu 5.5 1,092

Varennes Gecesi
1982 Dram Oyuncu 7.2 2,511

Sınır
1982 Suç Oyuncu 6.4 7,039

Ölümü Beklerken
1980 Dram Oyuncu 6.6 3,416

Kötü Zamanlama
1980 Dram Oyuncu 6.9 9,564
1980 Macera Oyuncu 5.1 10,386
1979 Western Oyuncu 5.9 905
1978 Suç Oyuncu 6.8 2,864

Mavi Tasma
1978 Suç Oyuncu 7.5 10,507

Düellocu
1977 Dram Oyuncu 7.4 26,445

Buffalo Bill ve Kizilderililer
1976 Western Oyuncu 6.1 5,246

Taksi Şoförü
1976 Suç Oyuncu 8.2 911,059

Ambulans
1976 Komedi Oyuncu 5.9 3,349
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,250
1975 Dram Oyuncu 6.0 383

Alice Artık Burada Oturmuyor
1974 Dram Oyuncu 7.3 26,955

Arka Sokaklar
1973 Suç Oyuncu 7.2 118,594

Parıltılı Gözler
1967 Dram Oyuncu 6.7 8,122
1967 Dram Oyuncu 6.6 10,020
1966 Dram Oyuncu 8.1 5,371
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024