Giriş Kayıt
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson


Oyuncu, Yapımcı

Samuel L. Jackson, oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Ağustos ayında LaTanya Richardson Jackson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), The Hateful Eight (2015), Kaptan Marvel (2019), Örümcek Adam - Evden Uzakta (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Samuel Jackson | Sam Jackson
Takma İsmi: Sam
Web Sitesi:
9.3 (219 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Garfield
2024 Animasyon Oyuncu    

Argylle: Gizli Casus
2024 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,147
2023 Aksiyon Oyuncu 5.8 69,029
2023 Komedi Oyuncu 5.4 2,728
2023 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
7.1 8,630
2023 Oyuncu    
2022 Animasyon Oyuncu 5.7 6,371
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.7 126
2022 Belgesel Oyuncu 7.5 18
2021 Müzik Oyuncu 8.6 237
2021 Müzik Oyuncu 6.8 12
2021 Aksiyon Oyuncu 6.1 37,738

Spiral: Testere Devam Ediyor
2021 Suç Oyuncu 5.3 36,947

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2021 Aksiyon Oyuncu 6.1 106,250
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Belgesel Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 8.6 301
2020 Müzik Oyuncu 6.1 145
2020 Reality-TV Oyuncu 7.6 82
2020 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.3 34,684
2020 Komedi Oyuncu 8.6 4,289

2020 Bit Artık
2020 Komedi Oyuncu 7.0 10,783

Onur Madalyası
2019 Dram Oyuncu 6.8 13,911
2019 Belgesel Oyuncu 7.3 5,012

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 548,407
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 58,308
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,248,764

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 605,024
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,499
2019 Dram Oyuncu 6.6 264,458
2018 Dram Oyuncu 6.9 24,380
2018 Belgesel Oyuncu 7.6 4,999

İnanilmaz Aile 2
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 327,264

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,187,044
2017 Komedi Oyuncu 5.6 20,691

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 245,409

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 342,948

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 96,720

Ben Senin Zencin Değilim
2016 Belgesel Oyuncu 7.9 23,366

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 186,732

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.4 30,333

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 187,452
2015 Komedi Oyuncu 5.9 10,630
2015 Aksiyon 6.7 101,243
2015 Suç Oyuncu 7.8 652,954

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 23,163

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 914,404

Büyük Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 35,218

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 710,254

Haklı Şüphe
2014 Suç Oyuncu 5.7 20,729

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 892,833

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 Belgesel Oyuncu
7.2 1,754
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,928
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 238,633
2014 Aksiyon Oyuncu 4.4 6,655

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 80,272
2013 Animasyon Oyuncu 6.4 109,002
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 224,988
2013 Oyuncu 7.2 3,304

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 Animasyon Oyuncu 5.7 7,578

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.5 1,675,157
2012 Komedi Oyuncu 6.5 224

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,450,818

Şeytanla Randevu
2012 Suç Oyuncu 5.3 12,582
2012 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 10,233
2011 Aksiyon Oyuncu 4.7 12,382

Afrika Kedileri
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 6,707

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 890,398

İnanılmaz Sihirbaz: Dynamo
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,549
2011 Müzik Oyuncu 8.1 178
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 894,078

Günbatımı Sınırı
2011 Dram Oyuncu 7.3 31,656

Akılalmaz
2010 Suç Oyuncu 7.0 91,983
2010 Belgesel Oyuncu 7.5 525
2010 Belgesel Oyuncu 6.2 639

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 286,149
2010 Animasyon Oyuncu 5.1 447
2010 Belgesel Oyuncu 7.1 1,094

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 861,738
2010 Oyuncu 6.7 1,848
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 52
2010 Belgesel Oyuncu 7.8 22

Anneler ve Kızları
2009 Dram Oyuncu 7.2 12,727

Astroboy
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 39,574

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Oyuncu
8.4 1,565,031
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,152
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,776
2009 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.1 9,397
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 62,655
2008 Komedi Oyuncu 6.4 11,618

Gözcü
2008 Suç Oyuncu 6.2 55,222

Star Wars: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 5.9 72,415

Demir Adam
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,115,751

Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 321,684
2008 Dram Oyuncu 5.5 989

Zach Galifianakis'le İki Eğreltiotu Arasında
2008 Komedi Oyuncu 8.4 9,515
2007 Komedi 6.4 436
2007 Korku Oyuncu 6.8 292,067

Temizlikçi
2007 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.1 45,389
2007 Belgesel Oyuncu 9.0 5,622

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Oyuncu 6.7 21,262
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,038
2007 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.6 18,050
2006 Komedi Oyuncu 4.0 5,017

Kara Yılan İnliyor
2006 Dram Oyuncu 6.9 66,306

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 11,206

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 144,162

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 6.2 183
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,221

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.2 17,120
2005 Animasyon Oyuncu 8.5 35,175
2005 Komedi Oyuncu 8.4 39,115
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439

Adamım
2005 Aksiyon Oyuncu 5.5 26,556

Figüran
2005 Komedi Oyuncu 8.3 60,021

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.5 73,309

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 838,280
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,195

Koç Carter
2005 Dram Oyuncu 7.3 169,738
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,456

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 799,507
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,061
2004 Belgesel Oyuncu 8.3 1,678

Girdap
2004 Suç Oyuncu 5.3 22,989
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 797,884

Drew ile Randevum
2004 Belgesel Oyuncu 6.5 4,723

Benim Ülkem
2004 Dram Oyuncu 6.0 2,922

Özel Tim
2003 Aksiyon Oyuncu 6.1 153,327

Kuraldışı
2003 Suç Oyuncu 6.4 66,145
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 467

Çarpışma
2002 Dram Oyuncu 6.5 74,190

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Oyuncu 5.8 185,765

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,787

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 374

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 752,605
2002 Aile Oyuncu 5.9 1,192

Formül 51
2001 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.3 50,746
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 243
2001 Aile Oyuncu 6.5 906
2001 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.8 8,103
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 2,478

Ölümsüz
2000 Dram Oyuncu 7.3 438,249

Korkusuz
2000 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,427

Vur Emri
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,109
2000 Aile Oyuncu 6.6 728

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 849,574

Mavi Korku
1999 Aksiyon Oyuncu 5.9 141,839
1999 Animasyon Oyuncu 6.9 1,140

Aşk Ve Para
1998 Komedi Oyuncu 7.0 98,370

Arabulucu
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 153,837

Kırmızı Keman
1998 Dram Oyuncu 7.6 34,350

Küre
1998 Dram Oyuncu 6.1 111,912
1997 Suç Oyuncu 7.5 371,284

Eve'nin Sırrı
1997 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.2 11,468
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,258

187
1997 Dram Oyuncu 6.6 24,859

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Oyuncu 6.8 85,098

Öldürme Zamanı
1996 Suç Oyuncu 7.5 180,087
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,993

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Oyuncu 5.5 10,610
1996 Suç Oyuncu 7.1 54,538

Bizim Kafe
1996 Komedi Oyuncu 7.1 17,380
1996 News Oyuncu 3.2 912

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 405,968

Şanslı
1995 Dram Oyuncu 6.6 7,394

Ölüm Öpücüğü
1995 Aksiyon Oyuncu 5.9 20,139

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 Dram Oyuncu 6.4 6,500
1995 Komedi Oyuncu 8.1 367

Ucuz Roman
1994 Suç Oyuncu 8.9 2,196,006
1994 Komedi Oyuncu 6.0 1,838
1994 News Oyuncu 3.2 949
1994 Komedi Oyuncu 5.7 1,254
1994 Komedi Oyuncu 3.1 1,310
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,246
1994 Suç Oyuncu 7.5 14,455
1993 Macera Oyuncu 8.2 1,056,557

Çılgın Romantik
1993 Suç Oyuncu 7.9 240,603
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,843
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,229
1993 Suç Oyuncu 7.5 63,914
1993 Komedi Oyuncu 5.7 9,808
1993 Aksiyon Oyuncu 6.2 50,943

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Oyuncu 6.8 119,592
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884
1992 Suç Oyuncu 6.0 8,791
1992 Suç Oyuncu 7.0 30,047
1992 Dram Oyuncu 4.9 880
1991 Komedi Oyuncu 5.4 2,226
1991 Komedi Oyuncu 5.8 4,423

Orman Ateşi
1991 Dram Oyuncu 6.6 19,524

İki Kadın Arasında
1990 Dram Oyuncu 6.7 13,527

Şeytan 3
1990 Korku Oyuncu 6.5 38,381

Sıkı Dostlar
1990 Biyografi Oyuncu 8.7 1,244,186
1990 Komedi Oyuncu 5.6 3,919
1990 Komedi Oyuncu 6.6 5,770
1990 Korku Oyuncu 5.2 2,322

Aşk Denizi
1989 Suç Oyuncu 6.8 44,452

Doğruyu Seç
1989 Dram Oyuncu 8.0 111,336

Amerika Rüyası
1988 Komedi Oyuncu 7.1 221,855
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1988 Komedi Oyuncu 6.1 7,967
1988 Suç Oyuncu 7.3 3,218
1987 Belgesel Oyuncu 7.6 20,612
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,078

Bir Zamanlar
1981 Dram Oyuncu 7.3 10,475
1981 News Oyuncu 3.6 2,740

İntikam Alacağım...
1980 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,481
1975 Komedi Oyuncu 8.0 52,225
1971 Biyografi Oyuncu 7.9 885
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024