Giriş Kayıt
Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson (70)


Oyuncu, Yapımcı

Samuel Leroy Jackson, 21 Aralık 1948 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Ağustos ayında LaTanya Richardson Jackson ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), The Hateful Eight (2015), Zor Ölüm 3 (1995), Ölümsüz (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samuel Leroy Jackson
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1948
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: Samuel Jackson | Sam Jackson
Takma İsmi: Sam
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
9.2 (184 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu    

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 7.2 22,521
2018 70 Dram Oyuncu 6.4 5,696
2018 70 Belgesel Oyuncu 7.7 1,890

İnanilmaz Aile 2
2018 70 Animasyon Oyuncu 7.8 165,486

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 70 Aksiyon Oyuncu 8.5 569,058

Belalı Tanık
2017 69 Aksiyon Oyuncu 6.9 153,596
2017 69 Animasyon Oyuncu    

Kong: Kafatası Adası
2017 69 Aksiyon Oyuncu 6.7 224,526

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 69 Aksiyon Oyuncu 5.2 75,510
2017 69 Komedi Oyuncu 5.2 212

Ben Senin Zencin Değilim
2016 68 Belgesel Oyuncu 7.8 13,107

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 68 Macera Oyuncu 6.7 136,372

Frekans
2016 68 Aksiyon Oyuncu 4.3 21,252

Tarzan Efsanesi
2016 68 Aksiyon Oyuncu 6.3 145,864
2015 67 Aksiyon 6.7 75,542
2015 67 Suç Oyuncu 7.8 417,279
2015 67 Dram Oyuncu 5.7 7,839

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 67 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,827

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 67 Aksiyon Oyuncu 7.4 625,513

Büyük Oyun
2014 66 Aksiyon Oyuncu 5.4 27,962

Kingsman: Gizli Servis
2014 66 Aksiyon Oyuncu 7.7 530,571

Haklı Şüphe
2014 66 Suç Oyuncu 5.7 17,153

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 66 Aksiyon Oyuncu 7.8 632,797

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 66 Belgesel Oyuncu
7.8 827
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,653
2014 66 Aksiyon Oyuncu 6.2 202,870
2014 66 Aksiyon Oyuncu 4.4 5,175

İhtiyar Delikanlı
2013 65 Aksiyon Oyuncu 5.8 61,666
2013 65 Animasyon Oyuncu 6.4 72,726
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 178,410
2013 65 Oyuncu 7.4 2,998

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 64 Animasyon Oyuncu 5.8 5,936

Zincirsiz
2012 64 Dram Oyuncu 8.4 1,177,544
2012 64 Komedi Oyuncu 6.5 198

Yenilmezler
2012 64 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,144,550

Şeytanla Randevu
2012 64 Suç Oyuncu 5.3 11,126
2012 64 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.6 8,924
2011 63 Aksiyon Oyuncu 4.8 11,102

Afrika Kedileri
2011 63 Belgesel Oyuncu 7.6 5,689

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 63 Aksiyon Oyuncu 6.9 632,630

İnanılmaz Sihirbaz: Dynamo
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 1,368
2011 Müzik Oyuncu 7.9 91
2011 63 Aksiyon Oyuncu 7.0 653,376

Günbatımı Sınırı
2011 63 Dram Oyuncu 7.4 25,512

Akılalmaz
2010 62 Dram Oyuncu 7.1 79,464
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 380
2010 62 Belgesel Oyuncu 6.2 411

Yedek Polisler
2010 62 Aksiyon Oyuncu 6.7 217,356
2010 62 Animasyon Oyuncu 5.2 286
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.1 814

Demir Adam 2
2010 62 Aksiyon Oyuncu 7.0 629,565
2010 Oyuncu 6.8 1,650
2010 62 Belgesel Oyuncu 7.3 46
2010 62 Belgesel Oyuncu 9.4 10

Anneler ve Kızları
2009 61 Dram Oyuncu 7.2 10,809

Astroboy
2009 61 Animasyon Oyuncu 6.3 29,895

Soysuzlar Çetesi
2009 61 Macera Oyuncu
8.3 1,089,026
2009 Talk-Show Oyuncu 5.7 909
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,512
2009 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.3 7,594
2008 60 Aksiyon Oyuncu 4.8 57,107
2008 60 Komedi Oyuncu 6.5 9,821

Gözcü
2008 60 Suç Oyuncu 6.1 45,292

Star Wars: Klon Savaşları
2008 60 Animasyon Oyuncu 5.9 49,525

Demir Adam
2008 60 Aksiyon Oyuncu 7.9 828,661

Atlayıcı
2008 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 268,213
2008 60 Dram Oyuncu 5.4 810
2007 59 Komedi 6.4 352
2007 59 Korku Oyuncu 6.8 238,359

Temizlikçi
2007 59 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.1 35,300
2007 Belgesel Oyuncu 9.1 3,823

Şampiyonların Dirilişi
2007 59 Dram Oyuncu 6.7 19,484
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,245
2007 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
7.8 13,442
2006 58 Komedi Oyuncu 4.2 4,549

Kara Yılan İnliyor
2006 58 Dram Oyuncu 7.0 57,578

Cesurların Vatanı
2006 58 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,975

Katil Yılanlar
2006 58 Aksiyon Oyuncu 5.5 124,737

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 Belgesel Oyuncu 5.1 151
2006 58 Belgesel Oyuncu 6.4 352
2006 58 Müzik Oyuncu 6.7 1,036

Kayıp Yasamlar
2006 58 Suç Oyuncu 5.1 14,526
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 24,016
2005 Komedi Oyuncu 8.5 36,146
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247

Adamım
2005 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,576

Xxx 2
2005 57 Aksiyon Oyuncu 4.4 62,687

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 57 Aksiyon Oyuncu 7.6 625,457
2005 57 Müzik Oyuncu 6.1 1,075

Koç Carter
2005 57 Dram Oyuncu 7.3 109,087
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,748

İnanılmaz Aile
2004 56 Animasyon Oyuncu 8.0 583,072
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 29,766
2004 56 Belgesel Oyuncu 8.3 1,217

Girdap
2004 56 Suç Oyuncu 5.3 18,839
2004 56 Aksiyon Oyuncu 8.0 599,141

Drew ile Randevum
2004 56 Belgesel Oyuncu 6.5 4,433

Benim Ülkem
2004 56 Dram Oyuncu 6.1 2,381

Özel Tim
2003 55 Aksiyon Oyuncu 6.0 129,944

Kuraldışı
2003 55 Suç Oyuncu 6.5 55,281
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,237
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880
2003 Belgesel Oyuncu 5.6 343

Çarpışma
2002 54 Dram Oyuncu 6.5 62,838

Yeni Nesil Ajan
2002 54 Aksiyon Oyuncu 5.9 163,858

Türk Caddesi'ndeki Ev
2002 54 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,566

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.5 303

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 54 Aksiyon Oyuncu 6.6 561,023
2002 54 Aile Oyuncu 5.6 987

Formül 51
2001 53 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.3 45,666
2001 53 Aile Oyuncu 6.0 786
2001 53 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.9 6,001
2001 Belgesel Oyuncu 8.6 1,645

Ölümsüz
2000 52 Dram Oyuncu 7.3 322,770

Korkusuz
2000 52 Aksiyon Oyuncu 5.9 64,340

Vur Emri
2000 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 41,192
2000 52 Aile Oyuncu 6.0 591

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 51 Aksiyon Oyuncu 6.5 639,462

Mavi Korku
1999 51 Aksiyon Oyuncu 5.8 113,650
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 764

Aşk Ve Para
1998 50 Komedi Oyuncu 7.0 78,764

Arabulucu
1998 50 Aksiyon Oyuncu 7.3 120,378

Kırmızı Keman
1998 50 Dram Oyuncu 7.7 29,516

Küre
1998 50 Dram Oyuncu 6.1 92,050
1997 49 Suç Oyuncu 7.5 275,173

Eve'nin Sırrı
1997 49 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.3 7,653
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,653

187
1997 49 Dram Oyuncu 6.7 20,242

İyi Geceler Öpücüğü
1996 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 66,723

Öldürme Zamanı
1996 48 Suç Oyuncu 7.4 116,874
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,303

Büyük Beyaz Yumruk
1996 48 Komedi Oyuncu 5.4 7,938
1996 48 Suç Oyuncu 7.2 34,712

Bizim Kafe
1996 48 Komedi Oyuncu 7.2 12,533

Zor Ölüm 3
1995 47 Aksiyon Oyuncu 7.6 335,732

Şanslı
1995 47 Dram Oyuncu 6.7 5,940

Ölüm Öpücüğü
1995 47 Aksiyon Oyuncu 5.9 15,638

Isaiah'ı Kaybetmek
1995 47 Dram Oyuncu 6.4 5,012

Ucuz Roman
1994 46 Suç Oyuncu 8.9 1,596,061
1994 46 Komedi Oyuncu 6.0 1,294
1994 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,051
1994 46 Suç Oyuncu 7.6 10,934
1993 45 Macera Oyuncu 8.1 763,085

Çılgın Romantik
1993 45 Suç Oyuncu 7.9 185,227
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1993 45 Suç Oyuncu 7.5 45,836
1993 45 Komedi Oyuncu 5.6 7,923
1993 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 41,238

Tehlikeli Oyunlar
1992 44 Aksiyon Oyuncu 6.9 92,324
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,538
1992 44 Suç Oyuncu 6.0 6,235
1992 44 Suç Oyuncu 7.1 20,551
1992 44 Dram Oyuncu 4.9 440
1991 43 Komedi Oyuncu 5.5 1,640
1991 43 Komedi Oyuncu 5.8 3,385

Orman Ateşi
1991 43 Dram Oyuncu 6.5 15,208

İki Kadın Arasında
1990 42 Dram Oyuncu 6.6 9,639

Şeytan 3
1990 42 Korku Oyuncu 6.3 21,388

Sıkı Dostlar
1990 42 Biyografi Oyuncu 8.7 880,957
1990 42 Komedi Oyuncu 6.7 3,643
1990 42 Korku Oyuncu 4.5 1,075

Aşk Denizi
1989 41 Suç Oyuncu 6.8 34,002

Doğruyu Seç
1989 41 Dram Oyuncu 7.9 72,137

Amerika Rüyası
1988 40 Komedi Oyuncu 7.0 142,639
1988 40 Komedi Oyuncu 5.9 5,433
1988 Suç Oyuncu 7.3 1,684
1987 39 Belgesel Oyuncu 7.6 16,887
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,428

Bir Zamanlar
1981 33 Dram Oyuncu 7.3 7,716

İntikam Alacağım...
1980 32 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,408
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,402
1971 Biyografi Oyuncu 7.7 486
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,350) The Punisher (5,817) True Detective (5,120) The Big Bang Theory (3,331) Supernatural (3,310) Luther (2,572) Gotham (2,356) The Blacklist (1,868) Star Trek: Discovery (1,771) Project Blue Book (1,680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019