Giriş Kayıt
Dustin Hoffman

Dustin Hoffman


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Dustin Hoffman, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1969 yılının Mayıs ayında Anne Byrne Hoffman ile evlendi. 11 yılın ardından 1980 yılının Ekim ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.1980 yılının Ekim ayında Lisa Gottsegen ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Yağmur Adam (1988), Aşk Mevsimi (1967), Kanca (1991), Zor Baba ve Dünür (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sam Etic
9.2 (122 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu    
2024 Dram Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.1 1,173
2022 Dram Oyuncu 5.7 474
2020 Belgesel Oyuncu 6.5 140
2020 Belgesel Oyuncu 8.2 6,026
2019 Gerilim Oyuncu 5.8 4,713
2019 Belgesel Oyuncu 8.4 2,409
2018 Belgesel Oyuncu 7.2 678

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 Komedi Oyuncu 6.9 53,739
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,231
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 21,894
2016 Animasyon Oyuncu 7.1 181,939

Kung Fu Panda: Ustanın Sırları
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 2,700
2015 Dram 7.5 149,369

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 19,270

Koro
2014 Dram Oyuncu 6.7 7,341

Şans Ayağıma Geldi
2014 Komedi Oyuncu 5.8 59,998
2014 Komedi Oyuncu 6.9 5,485

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 229,863
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 752
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,517
2013 Oyuncu 7.2 3,304

Dörtlü
2012 Komedi Yönetmen 6.8 21,103

Oyuncu Seçimi
2012 Belgesel Oyuncu 7.6 1,625
2012 Oyuncu 7.1 760

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 Animasyon Oyuncu 6.8 4,327
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 983
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 313,305
2011 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.4 6,176

Benim Hikayem
2010 Dram Oyuncu 7.3 26,109

Zor Baba 3
2010 Komedi Oyuncu 5.5 118,440

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 6,619
2010 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.4 125
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 1,335
2010 Belgesel Oyuncu 7.6 1,855

Aşka Son Şans
2008 Dram Oyuncu 6.6 22,336

Despero
2008 Macera Oyuncu 6.1 39,754

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 8,959
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 512,109
2008 Belgesel Oyuncu
7.4 688

New York Yanılsamaları
2008 Komedi 7.5 97,572

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Oyuncu 6.2 47,510
2007 Belgesel Oyuncu 7.4 1,237
2007 Belgesel Oyuncu 7.2 871
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,038

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 264,085

Tatil
2006 Komedi Oyuncu 6.9 320,459

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.5 235,752
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,154
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Müzik Oyuncu 6.8 1,221

Kayıp Şehir
2005 Dram Oyuncu 6.5 9,896

Gerçek Dedikodu
2005 Komedi Oyuncu 5.5 61,351
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,195

Şampiyon Zebra
2005 Macera Oyuncu 5.2 18,102

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 211,433

Zor Baba ve Dünür
2004 Komedi Oyuncu 6.3 284,927

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Oyuncu 6.8 219,917

Tesadüfler
2004 Komedi Oyuncu 6.5 66,107

Jüri
2003 Dram Oyuncu 7.1 103,996
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547
2003 Belgesel Oyuncu 6.1 553
2003 Oyuncu 6.5 1,054

Entrika
2003 Suç Oyuncu 6.6 35,227
2003 Animasyon Oyuncu 7.9 1,463

Ayışığında
2002 Dram Oyuncu 6.6 14,613
2002 Belgesel Oyuncu 7.5 3,752
2002 Belgesel Oyuncu 7.3 7,935
2001 Belgesel Oyuncu 7.9 262
2001 Aile Oyuncu 6.5 906
2000 Aile Oyuncu 6.6 728

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Oyuncu
7.7 351,489

Jeanne D'arc
1999 Macera Oyuncu 6.4 69,373

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Yapımcı 6.6 9,138
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,369
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.3 4,416

Tarzan Kayıp Şehir
1998 Aksiyon Yapımcı 4.0 2,345

Küre
1998 Dram Oyuncu 6.1 111,912

Çılgın Şehir
1997 Dram Oyuncu 6.3 20,996

Başkanın Adamları
1997 Komedi Oyuncu 7.1 88,061

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Oyuncu 7.5 236,235

Amerikan Sığırı
1996 Dram Oyuncu 5.8 4,004

Tehdit
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 136,890
1993 Komedi Oyuncu 7.9 2,733
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,229
1992 Komedi Oyuncu 6.5 23,615
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884

Kanca
1991 Macera Oyuncu 6.8 271,329
1991 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,679
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Aksiyon Oyuncu 6.2 65,325

Aile Bağları
1989 Komedi Oyuncu 5.7 13,658
1989 Belgesel Oyuncu 8.1 1,042

Yağmur Adam
1988 Dram Oyuncu 8.0 542,426
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1987 Macera Oyuncu 4.6 11,809
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,078
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,149

Satıcının Ölümü
1985 Dram Oyuncu 7.2 11,640
1982 Komedi Oyuncu 7.4 113,842
1981 News Oyuncu 3.6 2,740

Kramer Kramer'e Karşı
1979 Dram Oyuncu 7.8 153,470
1979 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 3,512
1978 Suç Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.4 10,018

Vahşi Koşu
1976 Gerilim Oyuncu 7.4 69,651

Başkanın Bütün Adamları
1976 Biyografi Oyuncu 7.9 124,999
1974 Biyografi Oyuncu 7.5 17,424

Kelebek
1973 Biyografi Oyuncu 8.0 137,582

Çapkın Damat
1972 Komedi Oyuncu 6.5 1,169

Köpekler
1971 Suç Oyuncu 7.4 64,113
1971 Dram Oyuncu 5.4 1,063
1971 Animasyon Oyuncu 7.5 3,036

Küçük Dev Adam
1970 Komedi Oyuncu 7.5 37,631

Geceyarısı Kovboyu
1969 Dram Oyuncu 7.8 119,352

İki Sevgili
1969 Dram Oyuncu 6.6 2,413
1968 Belgesel Oyuncu 7.5 4,294

Aşk Mevsimi
1967 Komedi Oyuncu 8.0 286,973
1967 Komedi Oyuncu 5.8 326
1966 Dram Oyuncu 7.5 75
1963 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,409
1961 Dram Oyuncu 8.1 493
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024