Giriş Kayıt
Jeff Goldblum

Jeff Goldblum (66)


Oyuncu, Yapımcı

Jeffrey Lynn Goldblum, 22 Ekim 1952 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Temmuz ayında Patricia Gaul ile evlendi. 1987 yılının Kasım ayında Geena Davis ile evlendi. 3 yılın ardından 1990 yılının Ekim ayında boşandılar. 2014 yılının Kasım ayında Emilie Livingston ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jurassic Park (1993), Kurtuluş Günü (1996), Jurassic Park : Kayıp Dünya (1997), Sinek (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Lynn Goldblum
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1952
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.94 m
8.2 (18 Oy)
  • Currently 164.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 66 Dram Oyuncu 5.3 145

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.2 180,674
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.1 21,059

Köpek Adası
2018 66 Animasyon Oyuncu 7.9 82,670
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 494
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 1,623
2018 66 Belgesel Oyuncu 5.7 135
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.9 410,705
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,470
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,201

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.7 427,995

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 64 Aksiyon Oyuncu 5.2 150,527
2015 Komedi Oyuncu 6.4 4,051

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 63 Aksiyon Oyuncu 5.5 59,016
2015 63 Belgesel Oyuncu 7.5 722

Büyük Budapeşte Oteli
2014 62 Macera Oyuncu 8.1 611,196

Paris'te Bir Haftasonu
2013 61 Komedi Oyuncu 6.3 7,150

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 60 Animasyon Oyuncu 5.8 5,919
2012 60 Aksiyon 5.1 263
2012 60 Komedi Oyuncu 5.4 8,859
2011 Komedi Oyuncu 7.8 15,994

Sabah Neşesi
2010 58 Komedi Oyuncu 6.5 65,552
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,217
2010 58 Komedi Oyuncu 6.1 88,635
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,635
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,421
2009 Komedi Oyuncu 6.7 123,861
2009 Komedi Oyuncu 8.3 40,315

Diriliş
2008 56 Dram Oyuncu 6.3 3,410
2007 Komedi Oyuncu 7.5 595
2007 Komedi Oyuncu 7.4 9,736
2007 Suç Oyuncu 7.9 1,907

Yılın Başkanı
2006 54 Komedi Oyuncu 6.2 30,026
2006 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,902
2006 54 Komedi Oyuncu 5.9 7,698
2005 Komedi Oyuncu 8.5 35,937
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 577
2005 53 Komedi Oyuncu 5.6 732
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,723

Suda Yaşam
2004 52 Macera Oyuncu 7.3 161,957
2004 52 Macera Oyuncu 6.6 3,587
2003 51 Komedi Oyuncu 4.8 153
2003 51 Komedi Oyuncu 6.7 971
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,089
2003 51 Dram Oyuncu 6.2 1,091
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,764
2002 50 Komedi Oyuncu 7.0 30,630

Koş Ronnie Koş
2002 50 Komedi Oyuncu 6.4 5,082
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,419

Kediler Ve Köpekler
2001 49 Komedi Oyuncu 5.1 51,826
2001 49 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.7 838

Çılgın Kovalamaca
2000 48 Komedi Oyuncu 6.1 3,725

Şüphe Ötesi
2000 48 Dram Oyuncu 6.3 1,384
1999 Belgesel Oyuncu 7.7 52

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 45,973

Mısır Prensi
1998 46 Animasyon Oyuncu 7.1 105,445

Kutsal Adam
1998 46 Komedi Oyuncu 4.9 17,845

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 332,840
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,610
1997 45 Belgesel Oyuncu 7.4 205

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 484,381

Büyük Beyaz Yumruk
1996 44 Komedi Oyuncu 5.4 7,916

Kuduz bakisi
1996 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,534

Harika Çocuk
1995 43 Dram Oyuncu 6.6 26,704

Dokuz Ay
1995 43 Komedi Oyuncu 5.5 32,797
1995 43 Fantastik Oyuncu 5.3 5,742
1995 43 Belgesel Oyuncu 7.7 511
1994 Oyuncu 8.1 7
1993 41 Macera Oyuncu 8.1 757,265
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,753
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,743
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,525

Oyuncu
1992 40 Komedi Oyuncu 7.6 48,284
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,775
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,515

Gizli Görev
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 7,684
1992 40 Dram Oyuncu 4.9 439
1991 39 Komedi Oyuncu 6.3 941
1990 38 Dram Oyuncu 6.1 2,177

Sinek 2
1989 37 Korku Oyuncu 5.0 19,292
1989 37 Gizem Oyuncu 6.1 885
1989 37 Komedi Oyuncu 6.2 4,087
1988 36 Komedi Oyuncu 5.3 18,380
1988 36 Fantastik Oyuncu 5.6 3,026
1987 35 Biyografi Oyuncu 7.4 664

Sinek
1986 34 Korku Oyuncu 7.5 140,618
1985 33 Komedi Oyuncu 4.9 5,614
1985 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 32,745

Gece Yarısı
1985 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,447
1984 32 Macera Oyuncu 6.4 21,268

Boşluktaki Kahramanlar
1983 31 Macera Oyuncu 7.9 50,935
1983 31 Komedi Oyuncu 7.2 29,291
1981 29 Dram Oyuncu 6.2 367

Ceset Yiyicilerin İstilası
1978 26 Korku Oyuncu 7.4 44,924
1978 26 Komedi Oyuncu 5.2 1,888
1977 25 Komedi Oyuncu 8.0 232,099

Fedai
1977 25 Korku Oyuncu 6.4 7,882

Para Hırsı
1976 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,714
1976 24 Komedi Oyuncu 6.9 1,708
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,180
1975 23 Dram Oyuncu 7.8 20,506

Yara
1974 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 30,846
1974 22 Komedi Oyuncu 7.3 4,368
Film Altyazıları
Roma (5,201) The House with a Clock in Its Walls (4,340) Venom (3,604) First Man (2,580) A Simple Favor (2,095) Bird Box (2,071) Backtrace (1,464) Lukas (1,445) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,346) The Predator (1,115)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,972) Vikings (3,128) The Flash (2,140) Arrow (1,948) The Protector (1,060) La Casa de Papel (1,047) Friends (1,025) Outlander (1,001) The Big Bang Theory (869) Black Mirror (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018