Giriş Kayıt
Jeff Goldblum

Jeff Goldblum (66)


Oyuncu, Yapımcı

Jeffrey Lynn Goldblum, 22 Ekim 1952 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Temmuz ayında Patricia Gaul ile evlendi. 1987 yılının Kasım ayında Geena Davis ile evlendi. 3 yılın ardından 1990 yılının Ekim ayında boşandılar. 2014 yılının Kasım ayında Emilie Livingston ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jurassic Park (1993), Kurtuluş Günü (1996), Jurassic Park : Kayıp Dünya (1997), Sinek (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Lynn Goldblum
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1952
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.94 m
8.2 (17 Oy)
  • Currently 164.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 66 Dram Oyuncu 5.5 104

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.3 159,402
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.1 13,742

Köpek Adası
2018 66 Animasyon Oyuncu 8.0 75,049
2018 Belgesel Oyuncu 8.2 409
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 1,543
2018 66 Belgesel Oyuncu 6.1 72
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.9 393,832
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 4,309
2017 Komedi Oyuncu 7.1 7,044

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.7 415,887

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 64 Aksiyon Oyuncu 5.2 149,041
2015 Komedi Oyuncu 6.5 3,846

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 63 Aksiyon Oyuncu 5.5 58,388
2015 63 Belgesel Oyuncu 7.5 704

Büyük Budapeşte Oteli
2014 62 Macera Oyuncu 8.1 604,165

Paris'te Bir Haftasonu
2013 61 Komedi Oyuncu 6.3 7,050

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 60 Animasyon Oyuncu 5.8 5,843
2012 60 Aksiyon 5.1 261
2012 60 Komedi Oyuncu 5.4 8,787
2011 Komedi Oyuncu 7.8 15,839

Sabah Neşesi
2010 58 Komedi Oyuncu 6.5 65,189
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,006
2010 58 Komedi Oyuncu 6.1 88,039
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,600
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,252
2009 Komedi Oyuncu 6.7 123,479
2009 Komedi Oyuncu 8.3 40,096

Diriliş
2008 56 Dram Oyuncu 6.3 3,378
2007 Komedi Oyuncu 7.6 559
2007 Komedi Oyuncu 7.4 9,634
2007 Suç Oyuncu 7.9 1,829

Yılın Başkanı
2006 54 Komedi Oyuncu 6.2 29,861
2006 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,844
2006 54 Komedi Oyuncu 5.9 7,652
2005 Komedi Oyuncu 8.5 35,648
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2005 Müzik Oyuncu 6.7 104
2005 53 Komedi Oyuncu 5.6 730
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,643

Suda Yaşam
2004 52 Macera Oyuncu 7.3 160,739
2004 52 Macera Oyuncu 6.6 3,317
2003 51 Komedi Oyuncu 4.8 153
2003 51 Komedi Oyuncu 6.7 970
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,889
2003 51 Dram Oyuncu 6.2 1,042
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,552
2002 50 Komedi Oyuncu 7.0 30,539

Koş Ronnie Koş
2002 50 Komedi Oyuncu 6.4 5,044
2001 Suç Oyuncu 7.4 20,229

Kediler Ve Köpekler
2001 49 Komedi Oyuncu 5.1 51,514
2001 49 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.7 834

Çılgın Kovalamaca
2000 48 Komedi Oyuncu 6.1 3,693

Şüphe Ötesi
2000 48 Dram Oyuncu 6.3 1,382
1999 Belgesel Oyuncu    

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.2 45,498

Mısır Prensi
1998 46 Animasyon Oyuncu 7.1 104,527

Kutsal Adam
1998 46 Komedi Oyuncu 4.9 17,738

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 329,359
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,526
1997 45 Belgesel Oyuncu 7.4 196

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 481,616

Büyük Beyaz Yumruk
1996 44 Komedi Oyuncu 5.4 7,861

Kuduz bakisi
1996 44 Komedi Oyuncu 5.5 2,510

Harika Çocuk
1995 43 Dram Oyuncu 6.6 26,585

Dokuz Ay
1995 43 Komedi Oyuncu 5.5 32,588
1995 43 Fantastik Oyuncu 5.3 5,682
1995 43 Belgesel Oyuncu 7.7 507
1994 Oyuncu 7.7 6
1993 41 Macera Oyuncu 8.1 748,585
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,595
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,645
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,473

Oyuncu
1992 40 Komedi Oyuncu 7.6 47,832
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,712
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,452

Gizli Görev
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,698
1992 40 Dram Oyuncu 4.8 406
1991 39 Komedi Oyuncu 6.3 940
1990 38 Dram Oyuncu 6.1 2,134

Sinek 2
1989 37 Korku Oyuncu 5.0 19,151
1989 37 Gizem Oyuncu 5.8 509
1989 37 Komedi Oyuncu 6.2 4,031
1988 36 Komedi Oyuncu 5.3 18,246
1988 36 Fantastik Oyuncu 5.5 2,995
1987 35 Biyografi Oyuncu 7.4 662

Sinek
1986 34 Korku Oyuncu 7.5 139,288
1985 33 Komedi Oyuncu 4.9 5,551
1985 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 32,237

Gece Yarısı
1985 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 9,283
1984 32 Macera Oyuncu 6.4 21,019

Boşluktaki Kahramanlar
1983 31 Macera Oyuncu 7.9 50,524
1983 31 Komedi Oyuncu 7.2 29,050
1981 29 Dram Oyuncu 6.2 362

Ceset Yiyicilerin İstilası
1978 26 Korku Oyuncu 7.4 44,279
1978 26 Komedi Oyuncu 5.2 1,873
1977 25 Komedi Oyuncu 8.0 230,905

Fedai
1977 25 Korku Oyuncu 6.4 7,772

Para Hırsı
1976 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,680
1976 24 Komedi Oyuncu 6.9 1,691
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,830
1975 23 Dram Oyuncu 7.8 20,322

Yara
1974 22 Aksiyon Oyuncu 7.0 30,507
1974 22 Komedi Oyuncu 7.3 4,301
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018