Giriş Kayıt
Jeff Goldblum

Jeff Goldblum (70)


Oyuncu, Yapımcı

Jeffrey Lynn Goldblum, 22 Ekim 1952 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

1980 yılının Temmuz ayında Patricia Gaul ile evlendi. 1987 yılının Kasım ayında Geena Davis ile evlendi. 2014 yılının Kasım ayında Emilie Livingston ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jurassic Park (1993), Kurtuluş Günü (1996), Jurassic Park : Kayıp Dünya (1997), Sinek (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Lynn Goldblum
Doğum Tarihi: 22 Ekim 1952
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.95 m
8.2 (21 Oy)
  • Currently 164.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 70 Aksiyon Oyuncu 5.7 150,365
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 70 Komedi Oyuncu    

Patron Bebek 2: Aile Şirketi
2021 69 Animasyon Oyuncu 5.9 18,623

Peki Ya...?
2021 Animasyon Oyuncu 7.6 36,655
2019 Belgesel Oyuncu 8.0 580
2019 Komedi Oyuncu 7.7 585
2019 Belgesel Oyuncu 7.5 93

Dağ
2018 66 Dram Oyuncu 5.5 1,659

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.1 317,057
2018 66 Aksiyon Oyuncu 6.1 54,199

Köpek Adası
2018 66 Animasyon Oyuncu 7.8 169,589
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,308
2018 Belgesel Oyuncu 5.0 2,406
2018 66 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 3,114
2018 66 Belgesel Oyuncu 6.4 751
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.9 749,356
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 7,386
2017 Komedi Oyuncu 7.1 11,149

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 65 Aksiyon Oyuncu 7.6 679,057

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 64 Aksiyon Oyuncu 5.2 180,598
2016 Komedi Oyuncu 5.9 6,597
2015 Komedi Oyuncu 5.7 10,280

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 63 Aksiyon Oyuncu 5.5 73,637
2015 63 Belgesel Oyuncu 7.4 984

Büyük Budapeşte Oteli
2014 62 Macera Oyuncu 8.1 806,372

Paris'te Bir Haftasonu
2013 61 Komedi Oyuncu 6.4 8,412

Kuşlar Şehrinde Macera
2012 60 Animasyon Oyuncu 5.7 7,332
2012 60 Aksiyon 4.8 331
2012 60 Komedi Oyuncu 5.3 10,216
2011 Komedi Oyuncu 7.8 21,475

Sabah Neşesi
2010 58 Komedi Oyuncu 6.5 79,560
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,376
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,245
2010 58 Komedi Oyuncu 6.1 106,894
2010 Belgesel Oyuncu 8.6 4,895
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,443
2009 Komedi Oyuncu 6.8 148,879
2009 Komedi Oyuncu 8.3 49,197

Diriliş
2008 56 Dram Oyuncu 6.2 4,264
2008 Talk-Show Oyuncu 4.1 189
2007 Komedi Oyuncu 7.4 698
2007 Komedi Oyuncu 7.6 11,631
2007 Suç Oyuncu 7.7 2,071

Yılın Başkanı
2006 54 Komedi Oyuncu 6.2 33,682
2006 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,580
2006 54 Komedi Oyuncu 5.8 8,439
2005 Komedi Oyuncu 8.4 38,901
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2005 Müzik Oyuncu 7.1 172
2005 Aksiyon Oyuncu 7.4 781
2005 53 Komedi Oyuncu 5.3 812
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,135

Suda Yaşam
2004 52 Macera Oyuncu 7.2 198,395
2004 52 Macera Oyuncu 6.5 4,214
2003 51 Komedi Oyuncu 5.2 195
2003 51 Komedi Oyuncu 6.6 1,225
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 51 Dram Oyuncu 5.9 1,179
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555
2002 50 Komedi Oyuncu 6.9 33,686

Koş Ronnie Koş
2002 50 Komedi Oyuncu 6.2 5,818
2001 Suç Oyuncu 7.5 25,888

Kediler Ve Köpekler
2001 49 Komedi Oyuncu 5.1 60,048
2001 49 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.6 1,052

Çılgın Kovalamaca
2000 48 Komedi Oyuncu 6.0 4,121

Şüphe Ötesi
2000 48 Dram Oyuncu 6.3 1,600
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,283
1999 Belgesel Oyuncu 7.8 63

Will & Grace 1
1998 Komedi Oyuncu 7.3 56,399

Mısır Prensi
1998 46 Animasyon Oyuncu 7.1 133,478

Kutsal Adam
1998 46 Komedi Oyuncu 4.9 20,265

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 419,023
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225
1997 45 Belgesel Oyuncu 7.2 293

Kurtuluş Günü
1996 44 Aksiyon Oyuncu 7.0 576,158

Büyük Beyaz Yumruk
1996 44 Komedi Oyuncu 5.5 10,341

Kuduz bakisi
1996 44 Komedi Oyuncu 5.3 3,345
1996 News Oyuncu 3.2 850

Harika Çocuk
1995 43 Dram Oyuncu 6.6 30,926

Dokuz Ay
1995 43 Komedi Oyuncu 5.5 37,280
1995 43 Fantastik Oyuncu 5.3 7,014
1995 43 Belgesel Oyuncu 7.6 620
1994 News Oyuncu 3.3 899
1994 Oyuncu 9.0 13
1993 41 Macera Oyuncu 8.2 985,531
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,330
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,715
1992 40 Komedi Oyuncu 5.2 609

Oyuncu
1992 40 Komedi Oyuncu 7.5 61,374
1992 Komedi Oyuncu 8.5 8,637
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639

Gizli Görev
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.9 12,165
1992 40 Dram Oyuncu 4.9 832
1991 39 Komedi Oyuncu 6.2 1,128
1991 News Oyuncu 6.9 310
1990 38 Dram Oyuncu 5.9 2,649

Sinek 2
1989 37 Korku Oyuncu 5.1 23,329
1989 37 Gizem Oyuncu 5.3 1,310
1989 37 Komedi Oyuncu 6.2 4,764
1988 36 Komedi Oyuncu 5.4 23,692
1988 36 Fantastik Oyuncu 5.7 4,661
1987 35 Biyografi Oyuncu 7.4 703
1987 35 Komedi Oyuncu 4.8 1,296

Sinek
1986 34 Korku Oyuncu 7.6 184,496
1985 33 Komedi Oyuncu 4.9 7,872
1985 33 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,090

Gece Yarısı
1985 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 12,718
1984 32 Macera Oyuncu 6.2 26,829

Boşluktaki Kahramanlar
1983 31 Macera Oyuncu 7.8 61,985
1983 31 Komedi Oyuncu 7.1 38,244
1981 29 Dram Oyuncu 6.0 497
1981 News Oyuncu 3.5 2,509

Ceset Yiyicilerin İstilası
1978 26 Korku Oyuncu 7.4 61,835
1978 26 Komedi Oyuncu 5.4 2,848
1977 25 Komedi Oyuncu 6.7 963
1977 25 Komedi Oyuncu 8.0 266,395

Fedai
1977 25 Korku Oyuncu 6.3 10,639

Para Hırsı
1976 24 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,484
1976 24 Komedi Oyuncu 7.0 2,309
1975 Komedi Oyuncu 8.0 49,170
1975 23 Dram Oyuncu 7.7 26,708

Yara
1974 22 Aksiyon Oyuncu 6.9 39,862
1974 22 Komedi Oyuncu 7.1 7,267
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022