Giriş Kayıt
Harrison Ford

Harrison Ford


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Harrison Ford, oyuncu, yapımcı, senarist.

1983 yılının Mart ayında Melissa Mathison ile evlendi. 21 yılın ardından 2004 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.2010 yılının Haziran ayında Calista Flockhart ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut (1977), Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü (1980), Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü (1983), Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jethro the Bus Driver | Harrison J. Ford
Takma İsmi: Harry
9.4 (125 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (42)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Oyuncu    
2024 Aksiyon Oyuncu    

Indiana Jones ve Kader Kadranı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.6 189,969
2023 Komedi Oyuncu 8.0 23,924
2022 Dram Oyuncu 8.6 14,837
2022 Biyografi Yapımcı 7.2 18,478
2021 Müzik Oyuncu 3.5 949
2020 Belgesel Oyuncu 6.3 39
2020 Belgesel Oyuncu 7.0 483

Vahşetin Çağrısı
2020 Macera Oyuncu 6.7 55,783
2019 Belgesel Oyuncu 7.0 1,048

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.4 68,209
2019 Belgesel Oyuncu 7.0 30,944
2019 Talk-Show Oyuncu 5.5 481

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Oyuncu 8.0 648,543

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 Belgesel Oyuncu 7.4 3,032
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,231
2016 Komedi Oyuncu 7.1 995

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 968,319

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Oyuncu 7.2 200,508
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 860
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 531
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 6,075
2014 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
8.6 304

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Oyuncu 6.1 194,912
2014 Belgesel Oyuncu 7.1 1,517
2014 Komedi Oyuncu 7.1 18,928
2014 Belgesel Oyuncu 8.5 823

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 191,376

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 252,326
2013 Reality-TV Oyuncu 7.6 1,557

Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5.6 39,180
2013 Biyografi Oyuncu 7.5 101,860
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 2,186
2012 Oyuncu 7.1 760
2012 Belgesel Oyuncu 7.4 1,066

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 231,288
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 275

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 82,176
2010 Belgesel Oyuncu 7.4 2,320
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,889

Sınırda Yaşayanlar
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 17,728
2009 Komedi Oyuncu 5.9 153,366
2009 Komedi 6.6 369

Sınırı Geçmek
2009 Dram Oyuncu 6.7 24,435
2009 Macera 6.7 221

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.2 488,731
2008 Belgesel Oyuncu 7.0 46
2008 Macera Oyuncu 7.4 23
2008 Oyuncu 6.8 1,663
2008 News Oyuncu 6.6 69

Roman Polanski: Aranan Adam
2008 Belgesel Oyuncu 7.2 5,190

Agnès'in Plajları
2008 Belgesel Oyuncu 8.0 4,726
2007 Belgesel Oyuncu 8.8 93
2006 Suç Oyuncu 5.8 59,443
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2006 Dram 6.3 1,888
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2004 Belgesel Oyuncu
8.2 5,234
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447
2003 Belgesel Oyuncu 7.8 523

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 39,171
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547
2003 Oyuncu 6.5 1,054
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,278

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.7 66,915
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 898
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 186

Gizli Gerçek
2000 Dram Oyuncu 6.6 134,874

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram Oyuncu 5.3 23,262

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Oyuncu 5.9 82,878

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 208,664

Sessiz Düşman
1997 Suç Oyuncu 6.2 71,114
1996 Komedi Oyuncu 8.3 47,993
1996 News Oyuncu 3.2 912
1995 Komedi Oyuncu 6.3 44,154
1995 Belgesel Oyuncu 7.4 565

101 Gece
1995 Komedi Oyuncu 6.5 1,844
1994 News Oyuncu 3.2 949

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Oyuncu 6.9 107,174
1994 Suç Oyuncu 5.3 3,617
1994 Belgesel Oyuncu 8.3 28
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,843
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,229

Kaçak
1993 Aksiyon Oyuncu 7.8 315,634
1992 News Oyuncu 4.3 393

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Oyuncu 6.8 119,592
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884
1991 Komedi Oyuncu 6.7 34,174
1991 News Oyuncu 7.0 335

Süphe Altında
1990 Suç Oyuncu 6.9 45,422

Indiana Jones: Son Macera
1989 Aksiyon Oyuncu 8.2 805,426

Çılgın
1988 Suç Oyuncu 6.8 57,406

Çalışan Kız
1988 Komedi Oyuncu 6.8 61,834
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Oyuncu 6.6 30,984

Tanık
1985 Dram Oyuncu 7.4 103,641

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 531,772

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,112,083
1983 Belgesel Oyuncu 7.7 674

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.1 815,808

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,029,949
1981 News Oyuncu 3.6 2,740

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Oyuncu 8.7 1,367,346
1980 Belgesel Oyuncu 7.5 359

Kıyamet
1979 Dram Oyuncu 8.4 704,106
1979 Komedi Oyuncu 5.4 5,036
1979 Komedi Oyuncu 6.3 11,421

Hanover Caddesi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.0 5,885
1978 Macera Oyuncu 2.2 16,721

Navarone’dan 10. Bölük
1978 Aksiyon Oyuncu 6.4 19,598

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 Aksiyon Oyuncu 8.6 1,437,861
1977 Komedi Oyuncu 6.0 2,093
1977 Belgesel Oyuncu 7.4 725
1977 Korku Oyuncu 5.3 698

Konuşma
1974 Dram Oyuncu 7.7 120,336

Gençlik Yılları
1973 Komedi Oyuncu 7.4 97,402
1970 Western Oyuncu 5.7 167

Doğru Karar
1970 Komedi Oyuncu 6.3 1,628

Zabriskie Noktası
1970 Dram Oyuncu 6.9 17,023
1968 Dram Oyuncu 5.6 1,057
1967 Western Oyuncu 5.4 1,075
1967 Komedi Oyuncu 5.3 782

Büyük Soygun
1966 Suç Oyuncu 6.0 1,345
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,327
1962 Western Oyuncu 7.6 3,122
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,577
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024