Giriş Kayıt
Ralph Fiennes

Ralph Fiennes


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Kameraman

Ralph Fiennes, oyuncu, yapımcı, yönetmen, kameraman.

1993 yılının Eylül ayında Alex Kingston ile evlendi. 4 yılın ardından 1997 yılının Ekim ayında boşandılar.

Schindler'in Listesi (1993), Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011), Büyük Budapeşte Oteli (2014), Skyfall (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (113 Oy)
  • Currently 188.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 2,270
2023 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 706
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 1,457

Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü
2023 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 9,640
2022 Komedi Oyuncu 7.2 379,948
2022 Belgesel Oyuncu 8.3 14,189

The King's Man: Başlangıç
2021 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 170,778

Ölmek İçin Zaman Yok
2021 Aksiyon Oyuncu 7.3 440,169
2021 Dram Oyuncu 6.1 8,715
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69

Kazı
2021 Biyografi Oyuncu 7.1 81,798
2020 Macera Oyuncu 5.6 70,464

Resmi Sırlar
2019 Biyografi Oyuncu 7.3 53,844

Lego Filmi 2
2019 Animasyon Oyuncu 6.6 75,736

Beyaz Karga
2018 Biyografi Yönetmen
Oyuncu
6.6 6,962
2018 Dram Oyuncu 7.3 492
2018 Macera Oyuncu 3.9 39,027

Karşınızda Grace Jones
2017 Belgesel 6.2 1,288
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,231
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 170,531

Kubo ve Sihirli Telleri
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 137,626

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 142,332

Sen Benimsin
2015 Suç Oyuncu 6.4 32,441
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 463,256
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 860
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 570

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Oyuncu 8.1 878,278
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,096
2014 Dram Oyuncu 6.2 390
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,565

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Oyuncu
Yönetmen
6.1 10,421
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 146

Büyük Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.3 13,668
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 726,901

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 194,809

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 939,139
2011 Dram Oyuncu 6.8 19,340

Koryalanus Faciası
2011 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
6.1 33,367

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 593,290

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Oyuncu 6.1 36,729
2010 Komedi Oyuncu 6.8 24,130

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 291,505
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 2,710
2010 Komedi Oyuncu 7.8 2,746
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,776

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Oyuncu 7.5 471,136

Okuyucu
2008 Dram Oyuncu 7.6 257,656

Düşes
2008 Biyografi Oyuncu 6.9 86,889

Brüj'da
2008 Komedi Oyuncu 7.9 458,445
2007 Belgesel Oyuncu 7.9 497

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 627,331
2007 Belgesel Oyuncu 7.3 155
2007 Macera Oyuncu 7.4 2,372
2006 Biyografi Oyuncu 6.5 4,433

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,875

Arka Bahçe
2005 Dram Kameraman
Oyuncu
7.4 147,822

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Oyuncu 7.7 675,513
2005 Macera Oyuncu 6.1 1,460

Kontes
2005 Dram Oyuncu 6.5 6,926

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 145,245
2005 Dram Oyuncu 6.1 2,181

Yanlış Rehine
2005 Komedi Oyuncu 6.8 19,105
2003 Belgesel Oyuncu 5.7 467

Hırsız
2002 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.5 10,862

Aşk Masalı
2002 Komedi Oyuncu 5.4 95,586

Örümcek
2002 Dram Oyuncu 6.8 40,925

Kızıl Ejder
2002 Suç Oyuncu 7.2 288,993
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 243
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 1,742

Zor Tercih
1999 Dram Oyuncu 7.0 23,842
1999 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 8,265

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Oyuncu 7.5 15,732

Mısır Prensi
1998 Animasyon Oyuncu 7.2 144,572

Tatlı Sert
1998 Aksiyon Oyuncu 3.8 45,280

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Oyuncu 6.5 7,173
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,258

İngiliz Hasta
1996 Dram Oyuncu 7.4 198,889

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 77,813

Şike
1994 Dram Oyuncu 7.5 72,902

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Oyuncu 9.0 1,436,255

Macon Bebeği
1993 Dram Oyuncu 6.9 4,932

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Oyuncu 6.6 14,268
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884
1991 Suç Oyuncu 8.3 9,077
1991 News Oyuncu 7.0 335
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,284
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
- Biyografi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024