Giriş Kayıt
Cary Elwes

Cary Elwes (60)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ivan Simon Cary Elwes, 26 Ekim 1962 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2000 yılının Haziran ayında Lisa Marie Kurbikoff ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Prenses Gelin (1987), Testere (2004), Yalancı Yalancı (1997), Bağlanmak Yok (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ivan Simon Cary Elwes
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1962
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
7.8 (12 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm
2023 Aksiyon Oyuncu 7.9 139,404
2023 Biyografi Oyuncu 7.6 5,732
2023 Dram Oyuncu 6.0 942

Servet Operasyonu
2023 Aksiyon Oyuncu 6.3 72,200
2022 60 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,874
2021 59 Komedi Oyuncu 6.0 2,462

Benim Güzel Noel Şatom
2021 59 Macera Oyuncu    
2021 59 Dram Oyuncu 5.1 486
2021 59 Komedi Oyuncu 6.9 40

Şeytanın Mührü
2021 59 Dram Oyuncu 5.1 26,324
2020 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 105

Kara Noel
2019 57 Korku Oyuncu 3.1 4,553
2018 56 Komedi Oyuncu 5.3 731

Düzenbazlar Kulübü
2018 56 Biyografi Oyuncu 5.6 14,246
2018 56 Belgesel Oyuncu 7.8 6,685
2017 55 Korku Oyuncu 3.4 1,184
2017 55 Dram Oyuncu 5.0 1,732
2016 54 Dram Oyuncu 5.5 4,184
2016 54 Komedi Oyuncu 5.3 2,168
2016 54 Animasyon Oyuncu 3.3 141
2016 Dram Oyuncu 8.7 1,277,870
2016 54 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 14,822
2016 54 Macera Oyuncu 5.4 1,137
2016 Suç Oyuncu 4.8 1,126
2015 53 Korku Oyuncu 3.9 644
2015 Dram Oyuncu 5.9 838
2015 53 Dram Oyuncu 6.2 4,720
2015 53 Dram Oyuncu 5.8 677
2015 53 Animasyon Oyuncu 5.3 154
2014 52 Komedi Oyuncu 4.7 1,948
2014 52 Komedi Oyuncu 4.4 12,137

Bana Ulaş
2014 52 Dram Oyuncu 4.9 3,170
2014 52 Komedi Oyuncu 4.8 309
2013 51 Dram Oyuncu 4.4 169

Adalet Birliği: Flash Noktası Paradoksu
2013 51 Animasyon Oyuncu 8.1 58,295
2013 51 Biyografi Oyuncu 5.3 2,299
2013 51 Aksiyon Oyuncu 5.1 892
2013 51 Komedi Oyuncu 4.4 3,823

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,473
2013 51 Komedi Oyuncu 4.6 190
2013 51 Belgesel Oyuncu    

Luke'un Hikayesi
2012 50 Komedi Oyuncu 7.1 3,250
2012 50 Dram Oyuncu 6.8 3,331
2012 50 Aile Oyuncu 1.7 15,440
2012 50 Animasyon Oyuncu 5.5 1,890
2012 50 Aile Oyuncu 5.7 169

Yılbaşı Gecesi
2011 49 Komedi Oyuncu 5.6 88,410

TenTen'in Maceraları
2011 49 Animasyon Oyuncu 7.3 238,850

Bağlanmak Yok
2011 49 Komedi Oyuncu 6.2 239,684

Ufak Cinayetler
2011 49 Dram Oyuncu 4.9 1,059
2011 49 Gerilim Oyuncu 4.5 828
2011 Aksiyon Oyuncu 4.2 2,295

Testere 3D: Final
2010 48 Korku Oyuncu 5.5 103,994
2010 48 Korku Oyuncu 4.4 2,332
2010 48 Dram Oyuncu 5.4 436
2010 48 Suç Oyuncu 5.1 1,674

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 47 Animasyon Oyuncu 6.8 123,908

Tavan Arasında: Bugün Kimin Doğum Günü?
2009 47 Animasyon Oyuncu 6.4 781

Alfabe Katili
2008 46 Suç Oyuncu 5.2 8,733

Georgia Yasası
2007 45 Komedi Oyuncu 5.9 26,015
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 256

Edie
2006 44 Biyografi Oyuncu
6.4 22,106
2006 44 Belgesel Oyuncu 7.2 3,571
2006 44 Komedi Oyuncu 4.0 1,189
2006 Komedi Oyuncu 8.4 102,881
2005 43 Biyografi Oyuncu 6.7 1,229
2005 43 Suç Oyuncu 5.3 15,915

Ella
2004 42 Komedi Oyuncu 6.3 72,359

Testere
2004 42 Korku Oyuncu 7.6 444,919
2004 42 Suç Oyuncu 4.4 1,044
2004 42 Dram Oyuncu 5.9 1,541

Sihirli Kedi
2002 40 Animasyon Oyuncu 7.2 54,264
2002 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 2,389
2001 39 Komedi Oyuncu 4.9 488

Ayaklanma
2001 39 Dram Oyuncu 7.2 5,027
2001 39 Dram Oyuncu 6.4 8,805

Vampirin Gölgesi
2000 38 Dram Oyuncu 6.9 43,403

Beşik Sallanacak
1999 37 Dram Oyuncu 6.8 9,431

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 355,458

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 36 Animasyon Oyuncu 6.2 17,552
1998 Aksiyon Oyuncu 8.6 12,860
1998 36 Komedi Oyuncu 7.2 4,804

Kızları Öp
1997 35 Suç Oyuncu 6.6 78,809

Yalancı Yalancı
1997 35 Komedi Oyuncu 6.9 324,905

Kasırga
1996 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 206,673

Yüreğinin Sesi
1995 33 Animasyon Oyuncu 7.8 68,531
1995 Dram Oyuncu 7.7 13,333

Ormanın Kitabı
1994 32 Macera Oyuncu 6.0 18,536

Takip
1994 32 Macera Oyuncu 5.8 21,813

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.6 239,450

Salaklar Prensi Robin Hood
1993 31 Macera Oyuncu 6.7 132,939
1993 31 Dram Oyuncu 5.8 21,653

Drakula
1992 30 Korku Oyuncu 7.4 229,772

Kırmızı Kanatlar
1992 30 Animasyon Oyuncu 7.7 96,677
1991 29 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.3 685

Sıkı Atışlar
1991 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 113,808

Yıldırım Günleri
1990 28 Aksiyon Oyuncu 6.1 93,863

Zafer
1989 27 Dram Oyuncu 7.8 140,975
1989 27 Komedi Oyuncu 4.5 2,273
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,237

Prenses Gelin
1987 25 Macera Oyuncu 8.0 440,848
1986 24 Biyografi Oyuncu 7.1 6,979
1985 23 Fantastik Oyuncu 5.4 3,409
1984 22 Komedi Oyuncu 5.3 3,358
1984 22 Biyografi Oyuncu 7.0 6,661
1979 17 Dram Oyuncu 5.0 260
1952 News Oyuncu 4.6 2,380
- Biyografi Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023