Giriş Kayıt
David Duchovny

David Duchovny (58)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

David William Duchovny, 07 Ağustos 1960 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

1997 yılının Mayıs ayında Téa Leoni ile evlendi. 17 yılın ardından 2014 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Gizli Dosyalar (1993), Californication (2007), Evrim (2001), Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David William Duchovny
Doğum Tarihi: 07 Ağustos 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Dave
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
8.5 (33 Oy)
  • Currently 171/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 55 Belgesel Oyuncu
7.9 2,393
2015 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.1 9,846
2015 Komedi Oyuncu 6.3 4,393
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 756
2014 Komedi Oyuncu 7.4 13,984

Hayalet
2013 53 Tarihi Oyuncu 5.9 12,745
2013 53 Dram Oyuncu 6.0 978
2012 52 Komedi Oyuncu 5.9 4,760
2012 Oyuncu 7.2 607
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 829
2010 50 Belgesel Oyuncu 6.9 796
2010 50 Belgesel 7.8 7,061

Örnek Aile
2009 49 Komedi Oyuncu 6.5 36,757
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,705

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 48 Dram Oyuncu 6.0 85,314
2008 48 Belgesel 7.2 629

Sır
2007 47 Dram Oyuncu 6.4 3,362

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 47 Dram Oyuncu 7.2 26,587
2007 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
8.3 162,826
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 856
2006 46 Animasyon Oyuncu 5.1 928
2006 46 Komedi Oyuncu 6.6 5,343
2005 45 Komedi Oyuncu 5.7 8,169
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,825

Can Dostları
2004 44 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.0 8,386
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 199
2004 44 Komedi Oyuncu 6.3 7,495
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,511
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,166

Çok Özel
2002 42 Komedi Oyuncu 4.7 9,198

Zırtapoz
2001 41 Komedi Oyuncu 6.6 229,928

Evrim
2001 41 Komedi Oyuncu 6.1 112,312
2001 Dram Oyuncu 7.4 4,580

Kalbim Seninle
2000 40 Dram Oyuncu 6.9 18,418

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 38 Gizem Oyuncu 7.0 95,238

Tanrıyı Oynamak
1997 37 Suç Oyuncu 5.6 6,942
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,806
1995 35 Dram Oyuncu 6.4 17
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,989

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.7 181,583
1993 33 Suç Oyuncu 6.7 47,302
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,916
1992 32 Biyografi Oyuncu 7.6 49,277
1992 Komedi Oyuncu 8.3 6,878
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,607

Afacan Köpek Beethoven
1992 32 Komedi Oyuncu 5.6 59,602
1992 32 Biyografi Oyuncu 5.5 1,299
1991 31 Dram Oyuncu 6.4 4,529

Evde Beş Başına
1991 31 Komedi Oyuncu 6.2 24,858

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 152,293

Etki Altında
1990 30 Suç Oyuncu 6.2 6,684
1989 29 Komedi Oyuncu 5.7 236

Çalışan Kız
1988 28 Komedi Oyuncu 6.8 47,531
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,926
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (44,286) Supernatural (3,923) Star Trek: Discovery (2,842) The Big Bang Theory (2,303) The Flash (1,822) Vikings (1,468) This Is Us (1,285) Into the Badlands (1,087) American Gods (1,008) Arrow (977)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019