Giriş Kayıt
Cameron Diaz

Cameron Diaz (46)


Oyuncu, Yapımcı

Cameron Michelle Diaz, 30 Ağustos 1972 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2015 yılının Ocak ayında Benji Madden ile evlendi.

New York Çeteleri (2002), John Malkovich Olmak (1999), Ah Mary Vah Mary (1998), Vanilla Sky (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Michelle Diaz
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1972
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Takma İsmi: Cami
Burcu: Başak
Boyu: 1.74 m
9.0 (149 Oy)
  • Currently 180.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Komedi Oyuncu 5.3 30,631

Kaset İşi
2014 42 Komedi Oyuncu 5.1 98,436

Öteki Kadın
2014 42 Komedi Oyuncu 6.0 120,646
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,653
2014 Komedi Yapımcı 5.3 2,522

İnançsızlar
2013 41 Belgesel Oyuncu 6.9 6,220

Danışman
2013 41 Suç Oyuncu 5.3 90,924

Bir Dünya Ki...
2013 41 Komedi Oyuncu 6.7 29,012
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 21,810
2012 40 Animasyon Oyuncu 5.9 1,460
2012 40 Animasyon Oyuncu 6.5 583

Dikkat Bebek Var
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 64,864

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,757

Kötü Öğretmen
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 178,391
2011 39 Oyuncu 5.6 124
2011 Oyuncu 5.4 397

Yeşil Yaban Arısı
2011 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 147,040
2010 38 Animasyon Oyuncu 5.5 1,050
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,341
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.8 3,569

Gece ve Gündüz
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 167,506
2010 Oyuncu 5.4 220

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.3 162,961
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,653
2010 Oyuncu 6.8 1,650
2010 38 Belgesel Oyuncu 7.4 2,006
2009 Talk-Show Oyuncu 4.7 826

Kutu
2009 37 Dram Oyuncu 5.6 83,973

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 37 Dram Oyuncu 7.4 83,874
2009 Oyuncu 5.8 459
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,512
2009 37 Belgesel 7.5 771

Burada Olan Burada Kalır
2008 36 Komedi Oyuncu 6.1 155,653
2008 Oyuncu 6.8 1,405
2008 News Oyuncu 6.2 33
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.5 11,362
2007 35 Belgesel Oyuncu 6.3 13

Şrek 3
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.1 248,399
2007 Oyuncu 7.3 1,345
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,245
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,225

Tatil
2006 34 Komedi Oyuncu 6.9 216,645
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 844

Yerinde Olsam
2005 33 Komedi Oyuncu 6.5 56,125
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 247
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 579
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 1,922
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 199

Şrek 2
2004 32 Animasyon Oyuncu 7.2 370,880

Drew ile Randevum
2004 32 Belgesel Oyuncu 6.5 4,433
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,237
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 377

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 111,092
2003 31 Komedi Oyuncu 6.4 3,890
2003 31 Oyuncu 6.3 930
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,880

New York Çeteleri
2002 30 Suç Oyuncu 7.5 364,550

Azınlık Raporu
2002 30 Aksiyon Oyuncu 7.7 461,127

Ateşli Ve Tatlı
2002 30 Komedi Oyuncu 5.1 51,100
2002 30 Oyuncu 6.7 105
2002 30 Aile Oyuncu 5.6 987
2002 30 Komedi Oyuncu 5.3 13,178
2001 29 Fantastik Oyuncu 6.9 231,020

Şrek
2001 29 Animasyon Oyuncu 7.9 547,485
2001 29 Dram Oyuncu 5.6 2,827

Charlie'nin Melekleri
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.5 160,626
2000 28 Aile Oyuncu 6.0 591

John Malkovich Olmak
1999 27 Komedi Oyuncu 7.8 284,809

Kazanma Hırsı
1999 27 Dram Oyuncu 6.9 105,464

İlk Bakışta
1999 27 Dram Oyuncu 6.5 6,201

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 26 Komedi Oyuncu 7.7 238,727

Hiç Hesapta Yokken
1998 26 Komedi Oyuncu 6.3 42,576

Ah Mary Vah Mary
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 271,310

Olağanüstü Bir Hayat
1997 25 Komedi Oyuncu 6.4 32,629

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 25 Komedi Oyuncu 6.3 114,329

İz Peşinde
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 6,949

Yasak Aşk
1996 24 Komedi Oyuncu 5.4 9,885

Tulsa'nın Sırrı
1996 24 Suç Oyuncu 5.2 1,479

İşte Aradığım Kız
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 15,348
1996 Komedi Oyuncu 8.5 41,303
1995 23 Komedi Oyuncu 6.8 13,336

Maske
1994 22 Komedi Oyuncu 6.9 307,856
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,816
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,538
1991 News Oyuncu 6.6 201
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,298
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,402

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019