Giriş Kayıt
Cameron Diaz

Cameron Diaz (46)


Oyuncu, Yapımcı

Cameron Michelle Diaz, 30 Ağustos 1972 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

2015 yılının Ocak ayında Benji Madden ile evlendi.

New York Çeteleri (2002), John Malkovich Olmak (1999), Ah Mary Vah Mary (1998), Vanilla Sky (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Michelle Diaz
Doğum Tarihi: 30 Ağustos 1972
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Takma İsmi: Cami
Burcu: Başak
Boyu: 1.74 m
9.0 (149 Oy)
  • Currently 180.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 42 Komedi Oyuncu 5.3 30,258

Kaset İşi
2014 42 Komedi Oyuncu 5.1 97,437

Öteki Kadın
2014 42 Komedi Oyuncu 6.0 119,477
2014 Komedi Oyuncu 5.7 284
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,312
2014 Komedi Yapımcı 5.3 2,495

İnançsızlar
2013 41 Belgesel Oyuncu 6.9 6,197

Danışman
2013 41 Suç Oyuncu 5.3 90,324

Bir Dünya Ki...
2013 41 Komedi Oyuncu 6.7 28,851
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 21,595
2012 40 Animasyon Oyuncu 5.9 1,449
2012 40 Animasyon Oyuncu 6.4 558

Dikkat Bebek Var
2012 40 Komedi Oyuncu 5.7 64,341

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,743

Kötü Öğretmen
2011 39 Komedi Oyuncu 5.6 177,108
2011 39 Oyuncu 5.6 123
2011 Oyuncu 5.4 397

Yeşil Yaban Arısı
2011 39 Aksiyon Oyuncu 5.8 146,427
2010 38 Animasyon Oyuncu 5.5 998
2010 Komedi Oyuncu 8.1 20,069
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.8 3,481

Gece ve Gündüz
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 166,101
2010 Oyuncu 5.4 220

Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.3 160,650
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,619
2010 Oyuncu 6.8 1,643
2010 38 Belgesel Oyuncu 7.4 2,004
2009 Talk-Show Oyuncu 4.7 819

Kutu
2009 37 Dram Oyuncu 5.6 83,501

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 37 Dram Oyuncu 7.4 83,258
2009 Oyuncu 5.8 459
2009 Komedi Oyuncu 7.0 11,308
2009 37 Belgesel 7.5 770

Burada Olan Burada Kalır
2008 36 Komedi Oyuncu 6.1 154,552
2008 Oyuncu 6.8 1,399
2008 News Oyuncu 6.2 33
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.5 11,057
2007 35 Belgesel Oyuncu 6.3 13

Şrek 3
2007 35 Animasyon Oyuncu 6.1 244,750
2007 Oyuncu 7.3 1,338
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,044
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,197

Tatil
2006 34 Komedi Oyuncu 6.9 210,215
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 837

Yerinde Olsam
2005 33 Komedi Oyuncu 6.5 55,830
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
2004 Animasyon Oyuncu 6.3 1,874
2004 Belgesel Oyuncu 6.3 197

Şrek 2
2004 32 Animasyon Oyuncu 7.2 365,108

Drew ile Randevum
2004 32 Belgesel Oyuncu 6.5 4,427
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,955
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 376

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 31 Aksiyon Oyuncu 4.9 110,398
2003 31 Komedi Oyuncu 6.4 3,784
2003 31 Oyuncu 6.3 925
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,622

New York Çeteleri
2002 30 Suç Oyuncu 7.5 361,103

Azınlık Raporu
2002 30 Aksiyon Oyuncu 7.7 456,484

Ateşli Ve Tatlı
2002 30 Komedi Oyuncu 5.1 50,742
2002 30 Oyuncu 6.7 103
2002 30 Aile Oyuncu 5.6 984
2002 30 Komedi Oyuncu 5.3 13,109
2001 29 Fantastik Oyuncu 6.9 229,120

Şrek
2001 29 Animasyon Oyuncu 7.9 539,265
2001 29 Dram Oyuncu 5.6 2,818

Charlie'nin Melekleri
2000 28 Aksiyon Oyuncu 5.5 159,507
2000 28 Aile Oyuncu 6.0 589

John Malkovich Olmak
1999 27 Komedi Oyuncu 7.8 282,599

Kazanma Hırsı
1999 27 Dram Oyuncu 6.9 104,985

İlk Bakışta
1999 27 Dram Oyuncu 6.5 6,180

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 26 Komedi Oyuncu 7.7 236,979

Hiç Hesapta Yokken
1998 26 Komedi Oyuncu 6.3 42,312

Ah Mary Vah Mary
1998 26 Komedi Oyuncu 7.1 269,238

Olağanüstü Bir Hayat
1997 25 Komedi Oyuncu 6.4 32,462

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 25 Komedi Oyuncu 6.3 112,655

İz Peşinde
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 6,873

Yasak Aşk
1996 24 Komedi Oyuncu 5.4 9,812

Tulsa'nın Sırrı
1996 24 Suç Oyuncu 5.2 1,454

İşte Aradığım Kız
1996 24 Komedi Oyuncu 6.0 15,234
1996 Komedi Oyuncu 8.5 40,869
1995 23 Komedi Oyuncu 6.8 13,176

Maske
1994 22 Komedi Oyuncu 6.9 304,319
1993 Komedi Oyuncu 8.2 15,640
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,673
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,467
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,275
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,000

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 10,176
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018