Giriş Kayıt
Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Leonardo DiCaprio, oyuncu, yapımcı, senarist.

Başlangıç (2010), Zincirsiz (2012), Para Avcısı (2013), Köstebek (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Leonardo Di Caprio | Leo DiCaprio
Takma İsmi: Lenny D
Web Sitesi: |
9.6 (637 Oy)
  • Currently 192.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (97)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dolunay Katilleri
2023 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.7 203,747
2022 Suç Yapımcı 7.4 19,171
2021 Belgesel Oyuncu 8.1 1,004
2021 Aksiyon Yapımcı    
2021 Belgesel Yapımcı    
2021 Belgesel Yapımcı 6.5 491
2021 Komedi Oyuncu 7.3 315,656
2020 Dram Yapımcı 6.8 4,194
2020 Belgesel Yapımcı 8.3 2,100
2020 Müzik Oyuncu 7.0 343

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 37

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 Komedi Oyuncu 7.6 832,345
2019 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.4 1,671
2019 Biyografi Yapımcı 7.5 96,638
2019 Belgesel Yapımcı 7.3 785
2018 Aksiyon Yapımcı 5.3 78,937
2018 Belgesel Yapımcı 7.9 4,608
2018 Belgesel Yapımcı 8.0 1,563
2018 Korku Yapımcı 5.7 8,377
2018 Tarihi Yapımcı 7.9 932
2018 Dram Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 8,231
2017 Romantik 3.3 5,468
2017 Belgesel Yapımcı 6.6 412
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,053
2016 Belgesel Yapımcı 7.9 3,215

Gecenin Kanunu
2016 Suç Yapımcı 6.4 59,572
2016 Belgesel Yapımcı 7.8 3,472
2016 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
8.2 28,766
2016 Oyuncu 6.4 2,234
2016 Komedi Oyuncu 7.1 995
2015 Belgesel Yapımcı 6.6 597

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 865,210
2015 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 4,435
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 26,433
2014 Belgesel Yapımcı 8.1 12,168
2014 Komedi Oyuncu 5.7 315
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 933

Kardeşim İçin
2013 Suç Yapımcı 6.7 124,212

Para Avcısı
2013 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
8.2 1,561,394

Kalbim Sende
2013 Komedi 6.5 246,257

Büyük Kumar
2013 Suç Yapımcı 5.6 65,555

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Oyuncu 7.2 590,847

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.5 1,675,157
2012 Oyuncu 7.1 760

Kopma
2011 Dram 7.7 97,630
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 133,144

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Yapımcı 7.1 229,773
2011 Belgesel Oyuncu 6.5 275

Kız ve Kurt
2011 Fantastik Yapımcı 5.4 115,435
2010 Belgesel Oyuncu 7.6 4,502
2010 Belgesel Oyuncu 7.0 875

Başlangıç
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 2,522,046

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.2 1,437,051

Evdeki Düşman
2009 Korku Yapımcı 7.0 249,778

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Oyuncu 7.3 223,601

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 238,344
2008 Talk-Show Oyuncu 4.2 213

Kayıp Yaşamlar
2007 Komedi Yapımcı 6.0 1,061
2007 Belgesel Yapımcı
Senarist
Oyuncu
7.2 5,893
2007 Oyuncu 7.1 1,534

Kanlı Elmas
2006 Macera Oyuncu 8.0 581,561

Köstebek
2006 Suç Oyuncu 8.5 1,409,580
2006 Belgesel Oyuncu 6.5 429
2005 Talk-Show Oyuncu 5.1 439
2005 Müzik Oyuncu 6.2 1,195

Göklerin Hakimi
2004 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 381,801

Richard Nixon'a Suikast
2004 Biyografi Yapımcı 6.9 26,067
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi 7.1 154,615
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,547

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu 7.5 469,707

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Oyuncu 8.1 1,081,085
2001 Belgesel Oyuncu 6.5 898
2001 Dram Oyuncu 5.6 4,718

Kumsal
2000 Macera Oyuncu 6.6 252,219

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 28,250

Demir Maskeli Adam
1998 Aksiyon Oyuncu 6.5 177,668

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.9 1,268,933

Marvin'in Odası
1996 Dram Oyuncu 6.7 29,813

Romeo ve Juliet
1996 Dram Oyuncu 6.7 242,885
1996 News Oyuncu 3.2 912
1996 Belgesel Oyuncu 7.7 879

Günlük
1995 Biyografi Oyuncu 7.3 120,054

Tutkunun Şairleri
1995 Biyografi Oyuncu 6.5 16,679

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 101,989
1994 News Oyuncu 3.2 949

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Oyuncu 7.7 252,272

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Oyuncu 7.3 57,912
1992 News Oyuncu 4.3 393
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,884

Zehirli Sarmaşık
1992 Dram Oyuncu 5.4 20,001

Mahluklar 3
1991 Komedi Oyuncu 4.4 13,110
1991 News Oyuncu 7.0 335
1990 Komedi Oyuncu 5.7 393
1985 Komedi Oyuncu 6.6 16,211
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,402
1981 News Oyuncu 3.6 2,740
1952 News Oyuncu 4.6 2,435
- Dram Yapımcı    
- Biyografi Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024