Giriş Kayıt
Kevin Costner

Kevin Costner (67)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Michael Costner, 18 Ocak 1955 Lynwood, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1978 yılının Şubat ayında Cindy Costner ile evlendi. 16 yılın ardından 1994 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.2004 yılının Eylül ayında Christine Baumgartner ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Dokunulmazlar (1987), Kurtlarla Dans (1990), Gizli Sayılar (2016), Robin Hood: Hırsızlar Prensi (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Michael Costner
Doğum Tarihi: 18 Ocak 1955
Doğum Yeri: Lynwood, California, ABD
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
9.0 (73 Oy)
  • Currently 179.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu    
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2021 66 Aksiyon Oyuncu 8.0 379,819

Gitmesine İzin Ver
2020 65 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 26,944

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı
2019 64 Komedi Oyuncu 7.5 32,172
2019 64 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
6.9 92,179
2018 63 Belgesel Oyuncu 7.3 7,454
2018 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.7 136,193

Molly'nin Oyunu
2017 62 Biyografi Oyuncu 7.4 173,125

Gizli Sayılar
2016 61 Biyografi Oyuncu 7.8 230,698

Suç/lu
2016 61 Aksiyon Oyuncu 6.3 66,978

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 61 Aksiyon Oyuncu 6.4 699,340
2016 61 Belgesel Oyuncu 7.4 1,713
2015 60 Biyografi Oyuncu 7.4 39,404

Son Üç Gün
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 94,300
2014 59 Belgesel Oyuncu 6.8 732

Karar Günü
2014 59 Dram Oyuncu 6.8 61,338

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 59 Aksiyon Oyuncu 6.2 132,881
2014 59 Belgesel Oyuncu 7.6 2,384

Siyah ya da Beyaz
2014 59 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.6 13,290
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 136

Çelik Adam
2013 58 Aksiyon Oyuncu 7.1 771,073
2013 58 Belgesel Oyuncu 6.8 283
2012 57 Oyuncu 6.3 259
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.9 27,280
2012 57 Belgesel Oyuncu 4.2 251
2010 55 Belgesel Oyuncu 7.5 41
2010 55 Dram Oyuncu 6.7 46,045
2009 54 Korku Oyuncu 5.3 15,360

Oyum Kime?
2008 53 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.1 18,905
2007 52 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.3 151,409

Koruyucu
2006 51 Aksiyon Oyuncu 6.9 93,837
2006 51 Belgesel Oyuncu 6.5 419

Gerçek Dedikodu
2005 50 Komedi Oyuncu 5.5 58,973
2005 Komedi Oyuncu 8.4 38,901

Öfkeli Aşıklar
2005 50 Komedi Oyuncu 6.8 22,250
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 406
2004 Belgesel Oyuncu 4.1 447

Uzak Ülke
2003 48 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Yapımcı
7.4 73,850
2003 Komedi Oyuncu 6.7 17,108
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,555

Sonsuz Aşk
2002 47 Dram Oyuncu 6.1 38,807
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 216
2001 46 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,097

Yakın Tehlike
2000 45 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.3 59,433

Ölümüne Kadar
1999 44 Komedi Oyuncu 5.5 12,065

Aşk Oyunu
1999 44 Dram Oyuncu 6.6 35,579

Aşk Mektubu
1999 44 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 38,847

Haberci
1997 42 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.1 74,617
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 8,225

Vahşi Yaratıklar
1997 42 Komedi 6.4 24,790
1996 Belgesel Oyuncu 5.5 139

Aşkın Gücü
1996 41 Komedi Oyuncu 6.4 50,940

Su Dünyası
1995 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 197,682
1995 Tarihi Yapımcı
Oyuncu
8.6 511

Savaş
1994 39 Dram Oyuncu 6.7 12,991

Elveda Cennet
1994 39 Aksiyon Yapımcı 6.4 5,022
1994 News Oyuncu 3.3 899
1994 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 51,747

Kusursuz Dünya
1993 38 Suç Oyuncu 7.5 81,555
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,857
1993 Komedi Oyuncu 7.5 4,714
1992 37 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 136,174
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,639
1992 37 Belgesel Oyuncu 6.6 485

JFK: Kapanmayan Dosya
1991 36 Dram Oyuncu 8.0 157,115

Robin Hood: Hırsızlar Prensi
1991 36 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
6.9 195,109

Madonna ile Yatakta
1991 36 Belgesel Oyuncu 6.4 9,670

Kurtlarla Dans
1990 35 Macera Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
8.0 266,263

İntikam
1990 35 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.2 19,187

Düşler Tarlası
1989 34 Dram Oyuncu 7.5 120,427

Silah Kaçakçısı
1989 34 Suç Oyuncu 3.9 671

Boğa Durham
1988 33 Komedi Oyuncu 7.0 55,321

Dokunulmazlar
1987 32 Suç Oyuncu 7.9 310,834

Çıkış Yok
1987 32 Aksiyon Oyuncu 7.1 41,136
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 1,988
1985 30 Dram Oyuncu 6.4 6,204
1985 30 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,090
1985 30 Komedi Oyuncu 6.7 8,165
1983 28 Dram Oyuncu 7.0 6,410
1983 28 Komedi Oyuncu 7.1 38,244
1983 28 Dram Oyuncu 4.6 459
1983 28 Dram Oyuncu 6.0 787
1982 27 Biyografi Oyuncu 7.2 8,090

Gece Vardiyası
1982 27 Komedi Oyuncu 6.5 16,343
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
1981 26 Komedi Oyuncu 2.7 832
1971 Biyografi Oyuncu 8.0 792
1952 News Oyuncu 4.6 2,214
- Macera Oyuncu
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022