Giriş Kayıt
Jennifer Connelly

Jennifer Connelly (52)


Oyuncu

Jennifer Lynn Connelly, 12 Aralık 1970 Catskill Mountains, New York, ABD doğumlu oyuncu.

2003 yılının Ocak ayında Paul Bettany ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Akıl Oyunları (2001), Bir Rüya İçin Ağıt (2000), Kanlı Elmas (2006), Top Gun: Maverick (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jennifer Lynn Connelly
Doğum Tarihi: 12 Aralık 1970
Doğum Yeri: Catskill Mountains, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jenny Connelly
Takma İsmi: Jenny C
Burcu: Yay
Boyu: 1.69 m
9.4 (213 Oy)
  • Currently 187.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (78)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 52 Aksiyon Oyuncu 8.4 438,268
2020 Aksiyon Oyuncu 6.9 55,225

Alita: Savaş Meleği
2019 49 Aksiyon Oyuncu 7.3 268,624

Korkusuzlar
2017 47 Biyografi Oyuncu 7.6 70,569

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 655,242

Pastoral Amerika
2016 46 Suç Oyuncu 6.1 17,098

Paramparça
2014 44 Dram Oyuncu 5.3 3,762
2014 44 Dram Oyuncu 6.5 5,073

Nuh: Büyük Tufan
2014 44 Aksiyon Oyuncu 5.8 256,200
2014 Komedi Oyuncu 5.6 310

Kış Masalı
2014 44 Dram Oyuncu 6.1 55,009
2012 42 Komedi Oyuncu 7.2 88,594
2012 42 Belgesel Oyuncu 7.0 1,557

Oyunun Sonu
2011 41 Dram 7.1 133,052
2011 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,679

Yaman Çelişki
2011 41 Komedi Oyuncu 5.3 54,809
2010 40 Dram Oyuncu 5.4 2,257
2009 39 Animasyon Oyuncu 7.0 141,203

Yaratılış
2009 39 Biyografi Oyuncu 6.6 14,617

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 39 Komedi Oyuncu 6.4 174,625
2009 Komedi Oyuncu 6.8 13,447

Mürekkep Yürek
2008 38 Macera Oyuncu 6.1 78,560

Dünyanın Durduğu Gün
2008 38 Dram Oyuncu 5.5 171,738
2008 Oyuncu 5.1 75

Kesişen Yollar
2007 37 Suç Oyuncu 6.6 24,351

Kanlı Elmas
2006 36 Macera Oyuncu 8.0 550,577

Tutku Oyunları
2006 36 Dram Oyuncu 7.5 112,343
2006 36 Belgesel Oyuncu 6.5 419
2005 Talk-Show Oyuncu 4.9 409

Karanlık Su
2005 35 Dram Oyuncu 5.6 63,396
2005 35 Belgesel Oyuncu 7.6 1,248

Sisler Evi
2003 33 Dram Oyuncu 7.5 69,388

Yeşil Dev
2003 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 269,279
2003 33 Oyuncu 6.4 1,041
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,556
2002 32 Aile Oyuncu 5.8 1,177

Akıl Oyunları
2001 31 Biyografi Oyuncu 8.2 931,153
2001 Dram Oyuncu 7.3 363
2000 30 Biyografi Oyuncu 7.0 28,532

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 30 Dram Oyuncu 8.3 840,604
2000 30 Dram 5.9 9,667

Ölüyü Uyandırmak
2000 30 Dram Oyuncu 6.5 7,302

Karanlık Şehir
1998 28 Dram Oyuncu 7.6 201,188

Abbottlar
1997 27 Dram Oyuncu 6.4 13,151

Kurtlar Şehri
1996 26 Suç Oyuncu 6.3 17,766
1995 Komedi Oyuncu 5.3 465
1995 25 Dram Oyuncu 6.5 20,294

Aşk Ve Gölge
1994 24 Dram Oyuncu 5.0 2,236
1994 News Oyuncu 3.3 901
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,334
1993 Komedi Oyuncu 7.0 13,860
1992 Suç Oyuncu 5.4 692
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,642

Roket Adam
1991 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 58,533

Kariyer Fırsatları
1991 21 Komedi Oyuncu 5.8 15,332
1991 News Oyuncu 6.9 312

Sıcak Bölge
1990 20 Suç Oyuncu 6.4 12,270
1989 19 Fantastik Oyuncu 5.9 704
1988 18 Komedi Oyuncu 5.7 3,499
1986 16 Belgesel Oyuncu 7.5 547

Labirent
1986 16 Macera Oyuncu 7.3 138,693
1985 15 Komedi Oyuncu 5.9 1,821
1985 15 Korku Oyuncu 6.7 27,424

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 14 Suç Oyuncu 8.3 352,316
1981 News Oyuncu 3.5 2,517
1952 News Oyuncu 4.6 2,223
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022