Giriş Kayıt
Steve Buscemi

Steve Buscemi (61)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı

Steven Vincent Buscemi, 13 Aralık 1957 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı.

Jo Andres ile evlendi. 49 yılın ardından 2019 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Büyük Lebowski (1998), Fargo (1996), Boardwalk Empire (2010), Hayalet Dünya (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Steven Vincent Buscemi
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1957
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Busc
Burcu: Yay
Boyu: 1.75 m
9.5 (78 Oy)
  • Currently 189.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (54)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.0 8,122
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.0 4,072
2018 61 Dram Yapımcı 6.7 3,934
2018 61 Dram Oyuncu 6.2 1,866

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili
2018 61 Animasyon Oyuncu 6.3 43,549
2018 61 Komedi Oyuncu 5.1 14,292
2017 60 Macera Oyuncu 7.2 8,755

Stalin'in Ölümü
2017 60 Biyografi Oyuncu 7.2 64,263
2017 Animasyon Oyuncu 5.8 2,653

Transformers 5: Son Şövalye
2017 60 Aksiyon Oyuncu 5.2 120,290
2017 60 Suç 4.5 6,595

Patron Bebek
2017 60 Animasyon Oyuncu 6.3 94,750
2016 Komedi Oyuncu 5.9 5,249
2016 Komedi Oyuncu 8.5 13,175
2016 59 Dram Oyuncu 6.1 5,044
2015 58 Komedi Oyuncu 4.8 39,124

Otel Transilvanya 2
2015 58 Animasyon Oyuncu 6.7 93,739

Şans Ayağıma Geldi
2014 57 Komedi Oyuncu 5.8 48,076
2014 57 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
7.9 293
2014 57 Dram Oyuncu 5.7 3,568
2014 Oyuncu 6.5 396
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
7.7 52
2014 Komedi Oyuncu 8.9 68,702
2014 57 Animasyon Oyuncu 6.6 143

Cesur Zebra
2013 56 Animasyon Oyuncu 5.7 5,015
2013 56 Belgesel Oyuncu 8.3 187

Büyükler 2
2013 56 Komedi Oyuncu 5.4 129,523

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 56 Animasyon Oyuncu 7.3 294,093

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 56 Komedi Oyuncu 5.9 67,779
2013 56 Belgesel Yapımcı 7.0 113

Yolda
2012 55 Macera Oyuncu 6.1 37,974

Otel Transilvanya
2012 55 Animasyon Oyuncu 7.1 205,639
2012 55 Oyuncu 6.4 230
2012 55 Belgesel 7.5 664
2012 Oyuncu 7.2 614

Işık Açık Kalsın
2012 55 Dram 6.3 4,999
2011 54 Suç Oyuncu 5.8 22,155
2011 54 Belgesel Oyuncu 6.3 227
2011 54 Dram 7.7 52
2011 Komedi Oyuncu
Yönetmen
7.8 16,600
2011 54 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 4,475
2010 53 Komedi Oyuncu 5.2 1,070
2010 53 Komedi Oyuncu 4.5 2,400

Büyükler
2010 53 Komedi Oyuncu 6.0 212,014
2010 53 Belgesel Oyuncu 7.1 684
2010 Suç Oyuncu 8.6 160,624

Son Kahraman
2009 52 Biyografi Oyuncu 7.2 5,819
2009 52 Aksiyon Oyuncu 5.1 39,425

Çimen Yaprakları
2009 52 Komedi 6.5 25,709

Ateşli Gençlik
2009 52 Komedi Oyuncu 6.5 70,472
2009 52 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 2,713
2009 52 Dram Oyuncu 6.1 2,042
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,869
2009 52 Dram Oyuncu 4.8 962
2009 52 Komedi 5.5 3,264

Haberci
2009 52 Dram Oyuncu 7.1 32,553
2009 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,566
2009 Komedi Yönetmen 7.7 22,874
2008 51 Animasyon Oyuncu 6.0 21,462
2008 51 Dram 5.9 656

Görüşme
2007 50 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.8 12,917

Damadı Öpebilirsin
2007 50 Komedi Oyuncu 6.0 133,838

Kör Randevu
2007 50 Komedi 5.9 811

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 50 Komedi Oyuncu 5.5 15,937
2007 50 Belgesel Oyuncu 7.0 112

Grace Gitti
2007 50 Dram 6.8 8,812
2007 50 Belgesel Oyuncu 7.7 3,490

Minik Örümcek Şarlot
2006 49 Komedi Oyuncu 6.3 33,855

Paris, Seni Seviyorum
2006 49 Komedi Oyuncu 7.3 68,115

Delicesine
2006 49 Komedi Oyuncu 6.5 5,659

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu
Yönetmen
8.2 104,523
2006 49 Belgesel Oyuncu 6.3 371

Canavar Ev
2006 49 Animasyon Oyuncu 6.6 90,195

Jerome'un Planı
2006 49 Komedi Oyuncu 6.3 16,097

Başparmak
2005 48 Komedi 6.6 20,063

Aşk ve Sigara
2005 48 Komedi Oyuncu 6.3 10,962

Ada
2005 48 Aksiyon Oyuncu 6.9 288,750

Yalnız Jim
2005 48 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.6 7,399
2005 48 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.5 226

Kahraman İnekler
2004 47 Animasyon Oyuncu 5.4 17,952
2003 Komedi Oyuncu 6.7 926

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.2 49,835

Büyük Balık
2003 46 Macera Oyuncu 8.0 391,073

Kahve Ve Sigara
2003 46 Komedi Oyuncu 7.1 55,490

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 45 Aksiyon Oyuncu 5.2 55,182

Kazara Zengin
2002 45 Komedi Oyuncu 5.8 127,695
2002 45 Belgesel Oyuncu 8.4 6,042
2002 Suç Oyuncu 7.2 5,943
2002 45 Komedi Oyuncu 5.3 599
2002 45 Komedi Oyuncu 5.9 1,146

Sevimli Canavarlar
2001 44 Animasyon Oyuncu 8.1 744,666

Hayalet Dünya
2001 44 Komedi Oyuncu 7.4 107,207

Yakın Tehdit
2001 44 Suç Oyuncu 5.6 23,350
2001 44 Belgesel Oyuncu 6.2 689

Gri Bölge
2001 44 Dram Oyuncu 7.1 9,807

Final Fantasy
2001 44 Animasyon Oyuncu 6.4 78,061
2001 44 Komedi Oyuncu 5.7 3,339

Hayvan Fabrikası
2000 43 Suç Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.6 11,988

28 Gün
2000 43 Komedi Oyuncu 6.0 40,854

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen
Oyuncu
9.2 256,786

Süper Baba
1999 42 Komedi Oyuncu 6.4 186,108
1999 42 Komedi 5.8 969

Büyük Lebowski
1998 41 Komedi Oyuncu 8.1 666,833
1998 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 372,331

Evlilik Öpücüğü
1998 41 Komedi Oyuncu 6.8 125,570
1998 41 Müzik Oyuncu 3.5 113
1998 41 Komedi Oyuncu 6.5 4,731
1998 41 Belgesel Oyuncu 7.8 973
1997 Suç Yönetmen 8.7 82,147
1997 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 258,416

Gerçek Sarışın
1997 40 Komedi Oyuncu 6.0 3,696

Los Angeles'tan Kaçış
1996 39 Aksiyon Oyuncu 5.7 64,576
1996 39 Suç Oyuncu 8.1 564,596
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,442

Büyük Gece
1996 39 Dram 7.3 15,390
1996 39 Suç Oyuncu 6.3 4,048

Bizim Kafe
1996 39 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.2 12,736

Karışık İlişkiler
1995 38 Suç Oyuncu 6.8 24,759

Başımıza Gelenler
1995 38 Komedi Oyuncu 7.5 14,986
1995 38 Aksiyon Oyuncu 7.2 160,341

Sakıncalı Film Dolabı
1995 38 Belgesel Oyuncu 7.8 5,819
1995 38 Komedi Oyuncu 6.4 121,890

Ucuz Roman
1994 37 Suç Oyuncu 8.9 1,653,188
1994 37 Komedi Oyuncu 6.0 1,327
1994 37 Komedi Oyuncu 4.2 465
1994 37 Dram Oyuncu 5.2 631

Boş Kafalılar
1994 37 Komedi Oyuncu 6.1 43,228

Bir Şirket Komedisi
1994 37 Komedi Oyuncu 7.3 73,012
1994 37 Komedi Oyuncu 5.8 1,108
1993 36 Korku Oyuncu 6.0 1,695

Son Kanunsuz
1993 36 Western Oyuncu 6.4 2,038
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,161
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,049

Yükselen Güneş
1993 36 Suç Oyuncu 6.2 39,640
1993 36 Dram Oyuncu 6.4 3,427
1992 Komedi Oyuncu 8.3 8,566

Rezervuar Köpekleri
1992 35 Suç Oyuncu 8.3 829,994
1992 News Oyuncu 4.5 279
1992 35 Suç Oyuncu 5.8 1,536
1992 35 Komedi Oyuncu 7.1 2,333
1991 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,743
1991 34 Dram Oyuncu 4.4 3,177
1991 34 Komedi Oyuncu 7.7 104,813

Miller Kavşağı
1990 33 Suç Oyuncu 7.8 118,614
1990 33 Suç Oyuncu 7.0 27,782

Korku Günleri
1990 33 Komedi Oyuncu 6.2 13,504
1990 Komedi Oyuncu 7.5 365

Gizem Treni
1989 32 Komedi Oyuncu 7.6 22,987

New York Üçlemesi
1989 32 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.4 15,776

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 335,666
1989 32 Komedi Oyuncu 5.6 1,084

Yalnız Kumru
1989 Macera Oyuncu 8.7 18,678
1989 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 1,549
1988 31 Dram Oyuncu 5.4 1,039
1988 31 Fantastik Oyuncu 5.6 3,096
1988 31 Dram Oyuncu 5.3 485
1987 30 Komedi Oyuncu 5.3 94
1987 30 Gerilim Oyuncu 4.1 580
1987 30 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 82
1986 29 Dram Oyuncu 7.6 26
1986 29 Dram Oyuncu 5.5 169
1986 29 Dram Oyuncu 7.7 2,540
1985 28 Oyuncu 5.8 69
1985 28 Oyuncu 7.4 31
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,397
- Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019