Giriş Kayıt
Drew Barrymore

Drew Barrymore (44)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Drew Blyth Barrymore, 22 Şubat 1975 Culver City, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2001 yılının Temmuz ayında Tom Green ile evlendi. 1 yılın ardından 2002 yılının Ekim ayında boşandılar. 2012 yılının Haziran ayında Will Kopelman ile evlendi. 4 yılın ardından 2016 yılının Ağustos ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

50 İlk Öpücük (2004), Çığlık (1996), Charlie'nin Melekleri (2000), Evlilik Öpücüğü (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Drew Blyth Barrymore
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1975
Doğum Yeri: Culver City, California, ABD
Takma İsmi: D
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.3 (86 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (124)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 4.4 254
2018 Komedi Oyuncu 8.8 2,478
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 5,052
2017 42 Komedi Yapımcı 6.3 2,023
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.9 48,043

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 41 Komedi Yapımcı 6.1 74,780

Bebek Geldi İşler Değişti
2016 Reality-TV Yapımcı 4.6 36

Seni Şimdiden Özledim
2015 40 Komedi Oyuncu 6.8 15,705
2015 40 Komedi 6.3 10,779

Karışık Aile
2014 39 Komedi Oyuncu 6.5 107,425

Hayvan
2014 39 Korku Yapımcı 4.8 5,903
2014 39 Korku Yapımcı 3.6 298
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,322
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 861

İlk ve Son Aşkım
2012 37 Macera 6.7 102,357

Büyük Mucize
2012 37 Biyografi Oyuncu 6.5 17,663
2011 Talk-Show Oyuncu 5.4 837
2011 36 Belgesel Oyuncu 6.6 209
2011 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,882
2011 36 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
7.7 878

Seni Uzaktan Sevmek
2010 35 Komedi Oyuncu 6.3 54,549
2010 Belgesel Oyuncu 8.7 3,764
2010 35 Kısa Metraj Sanat Bölümü 7.9 7,119

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 34 Macera Oyuncu 7.1 56,265

Patenci Kızlar
2009 34 Dram Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
6.9 61,356

Ateşli Gençlik
2009 34 Komedi 6.5 70,482

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 34 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 150,234

Boz Bahçeler
2009 34 Biyografi Oyuncu 7.5 8,747
2009 Komedi Oyuncu 6.9 11,879

Beverly Hills Çuvava
2008 33 Macera Oyuncu 3.8 20,960

Şans Sende
2007 32 Dram Oyuncu 5.9 19,590

Söz ve Müzik
2007 32 Komedi Oyuncu 6.5 91,929
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,249
2006 31 Belgesel Oyuncu 7.3 3,135

Meraklı Maymun
2006 31 Animasyon Oyuncu 6.5 14,552
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 31,719

Aşk Kupası
2005 30 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 40,289
2005 30 Müzik Oyuncu 6.1 1,083

50 İlk Öpücük
2004 29 Komedi Oyuncu 6.8 305,647

Drew ile Randevum
2004 29 Belgesel Oyuncu
6.5 4,444

Çatı Katı
2003 28 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 52,351
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,784

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 28 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.9 113,378

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 27 Biyografi Oyuncu 7.1 79,281

Karanlık Yolculuk
2001 26 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 701,299

Hayatımdaki Erkekler
2001 26 Biyografi Oyuncu 6.5 25,427

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 26 Komedi Oyuncu 4.5 43,994

Charlie'nin Melekleri
2000 25 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.5 164,254

Dünya'dan sonra
2000 25 Animasyon Oyuncu 6.6 56,522
2000 25 Komedi Oyuncu 6.4 3,046
2000 25 Aile Oyuncu 6.1 592
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 901

Gerçek Öpücük
1999 24 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.1 77,948

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 285,007

Sonsuza dek
1998 23 Komedi Oyuncu 7.0 65,133
1998 23 Komedi Oyuncu 5.0 7,736

Evlilik Öpücüğü
1998 23 Komedi Oyuncu 6.8 125,630
1997 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,567
1997 Talk-Show Oyuncu 2.8 5,872

Çığlık
1996 21 Korku Oyuncu 7.2 262,232

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 21 Komedi Oyuncu 6.8 33,625
1996 Komedi Oyuncu 8.4 42,466
1995 20 Dram Oyuncu 5.3 5,845

Batman Daima
1995 20 Aksiyon Oyuncu 5.4 221,280

Erkek Yok, Problem Yok
1995 20 Komedi Oyuncu 6.4 11,135

Kötü Kızlar
1994 19 Western Oyuncu 5.1 10,961
1993 18 Suç Oyuncu 5.4 1,306

Wayne\'nin Dünyası 2
1993 18 Komedi Oyuncu 6.2 72,179
1993 Komedi Oyuncu 8.2 16,169
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,050
1993 18 Korku Oyuncu 4.3 3,044

Kaçış Yok
1992 17 Gerilim Oyuncu 5.6 559
1992 17 Suç Oyuncu 5.6 1,945
1992 17 Suç Oyuncu 4.8 1,026
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,683
1992 17 Komedi Oyuncu 5.5 3,688

Zehirli Sarmaşık
1992 17 Dram Oyuncu 5.4 16,071
1991 16 Macera Oyuncu 6.4 1,606

Evden Uzakta
1989 14 Gerilim Oyuncu 5.6 1,806
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 382
1986 Macera Oyuncu 5.4 2,649

Kedi Gözü
1985 10 Komedi Oyuncu 6.3 20,859

Tepki
1984 9 Aksiyon Oyuncu 6.0 27,113
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 4,396
1984 9 Komedi Oyuncu 5.8 2,717

E.T.
1982 7 Aile Oyuncu 7.9 339,201

Gerçeğin Ötesinde
1980 5 Dram Oyuncu 6.9 29,504
1980 Biyografi Oyuncu 5.2 162
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,419
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,836
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019