Giriş Kayıt
James Horner

James Horner (61)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

James Roy Horner, 14 Ağustos 1953 Los Angeles, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Avatar (2009), Cesur Yürek (1995), Titanik (1997), Akıl Oyunları (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

James Horner, 22 Haziran 2015 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: James Roy Horner
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1953
Ölüm Tarihi: 22 Haziran 2015
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.7 m
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Oyuncu 7.5 3,237

Savaş Vadisi
2016 Biyografi 8.1 367,568

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Müzik
6.9 168,637
2016 Oyuncu 6.4 1,926
2016 Müzik Oyuncu 6.1 64

Kurt Totemi
2015 Macera Müzik
Müzik
6.7 5,046

Son Şans
2015 Aksiyon Müzik
7.4 199,918
2015 Biyografi Müzik
6.9 32,283
2015 Belgesel Müzik 7.4 422

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 59 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 525,958
2012 59 Dram Müzik
Müzik
6.6 4,203

Kara Altın
2011 58 Macera Müzik
Müzik
6.7 10,589

Karateci Çocuk
2010 57 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 146,525
2010 57 Belgesel Oyuncu 7.5 126
2009 56 Aksiyon Müzik
Müzik
7.8 1,045,932

Çizgili Pijamalı Çocuk
2008 55 Dram Müzik
Müzik
7.8 170,493

Spiderwick Günceleri
2008 55 Macera Müzik
Müzik
6.6 81,553

Bir Nefeste Hayat
2007 54 Dram Müzik
Müzik
6.4 13,105

Apokalipto
2006 53 Aksiyon Müzik 7.8 270,865

Kralın Tüm Adamları
2006 53 Dram Müzik
Müzik
6.2 22,673

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 52 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 78,652

Uçuş Planı
2005 52 Aksiyon Müzik
Müzik
6.3 143,702

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 86,065

Yanlış Rehine
2005 52 Komedi Müzik
Müzik
7.0 17,365

Gizemli Parçalar
2004 51 Dram Müzik
Müzik
5.8 61,871

Truva
2004 51 Dram Müzik
Müzik
7.2 452,513
2004 51 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 3,540
2004 Macera Müzik 6.8 1,039

Sisler Evi
2003 50 Dram Müzik
Müzik
7.6 61,874

Kayıp
2003 50 Macera Müzik 6.5 31,041

Sınırların Ötesinde
2003 50 Macera Müzik
Müzik
6.5 25,186

Radyo
2003 50 Dram Müzik
Müzik
6.9 36,216

Dört Cesur Arkadaş
2002 49 Macera Müzik
Müzik
6.5 31,054

Rüzgarla Konuşanlar
2002 49 Aksiyon Müzik
Müzik
6.0 62,329
2001 48 Biyografi Müzik
Müzik
7.1 16,184

Akıl Oyunları
2001 48 Biyografi Müzik
Müzik
8.2 771,788

Kapıdaki Düşman
2001 48 Dram Müzik
Müzik
7.6 224,967

Grinç
2000 47 Komedi Müzik
Müzik
6.1 183,616

Kusursuz Fırtına
2000 47 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 147,131

Özgürlük Şarkısı
2000 47 Dram Müzik
Müzik
7.7 814

Robot Adam
1999 46 Dram Müzik
Müzik
6.9 102,460

Koca Bebek Joe
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
5.6 26,011

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 156,714

Derin Darbe
1998 45 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 151,505

Titanik
1997 44 Dram Müzik
Müzik
7.8 957,791

Sessiz Düşman
1997 44 Suç Müzik 6.1 53,707

Fidye
1996 43 Most Popular by Genre Müzik
Müzik
6.7 111,275

Ateş Altında Cesaret
1996 43 Dram Müzik
Müzik
6.6 46,905
1996 43 Dram Müzik 5.8 4,397
1996 43 Dram Müzik
Müzik
6.9 5,104

Kahraman köpek balto
1995 42 Animasyon Müzik
Müzik
7.1 36,501
1995 42 Aksiyon Müzik 5.2 10,615
1995 42 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 270,111
1995 42 Macera Müzik
Müzik
7.6 246,009

Cesur Yürek
1995 42 Biyografi Müzik
Müzik
8.4 892,652

Sevimli Hayalet Casper
1995 42 Komedi Müzik
Müzik
6.1 107,306

İhtiras Rüzgarları
1994 41 Dram Müzik
Müzik
7.5 133,346

Masallar Prensi
1994 41 Animasyon Müzik
Müzik
6.0 19,183

Açık Tehlike
1994 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 81,754

Pelikan Dosyası
1993 40 Suç Müzik
Müzik
6.6 70,056
1993 40 Animasyon Müzik
Müzik
6.1 12,466
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.5 770

Yüzü Olmayan Adam
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.7 26,031

Masum Hamleler
1993 40 Biyografi Müzik 7.5 27,192
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.3 2,439
1993 40 Animasyon Müzik
Müzik
6.6 4,536

Ayı Jack
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.5 3,687
1993 40 Macera Müzik
Müzik
6.6 3,144
1993 40 Dram Müzik
Müzik
6.8 14,679

Şifreciler
1992 39 Komedi Müzik
Müzik
7.1 49,097

Kanunsuz Giriş
1992 39 Suç Müzik 6.3 13,331

Tehlikeli Oyunlar
1992 39 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 94,151

şimşek Yürek
1992 39 Suç Müzik 6.8 12,912
1991 38 Animasyon Müzik 6.5 21,390

Roket Adam
1991 38 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 48,691
1991 38 Dram Müzik
Müzik
6.4 6,175
1991 38 Komedi Müzik
Müzik
6.5 3,791

Ölümüne Sevmek
1990 37 Komedi Müzik
Müzik
6.4 12,488

48 Saat Daha
1990 37 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 35,479

Düşler Tarlası
1989 36 Dram Müzik
Müzik
7.5 100,006

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 36 Macera Müzik
Müzik
6.3 129,945

Zafer
1989 36 Dram Müzik
Müzik
7.9 113,201
1989 36 Dram Müzik
Müzik
6.2 4,231

Taşrada
1989 36 Komedi Müzik
Müzik
5.9 2,565

Kızıl Ateş
1988 35 Aksiyon Müzik
Müzik
6.1 59,006
1988 35 Macera Müzik
Müzik
5.4 14,288

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 35 Macera Müzik 7.4 73,440
1988 35 Fantastik Müzik
Müzik
5.6 3,085
1988 35 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 93,146

*Piller dahil degildir
1987 34 Aile Müzik
Müzik
6.6 28,484
1987 34 Komedi Müzik
Müzik
6.1 9,511

Yaratığın Dönüşü
1986 33 Aksiyon Müzik 8.4 601,887

Gülün Adı
1986 33 Suç Müzik 7.8 94,430
1986 33 Animasyon Müzik 6.9 44,995
1986 33 Macera Müzik
Müzik
6.6 378
1986 33 Müzikal Müzik
Müzik
6.5 3,608

Koza
1985 32 Komedi Müzik
Müzik
6.7 52,516

Komando
1985 32 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 133,956
1985 32 Macera 0 3.9 1,783
1985 32 Aksiyon 0 2.6 1,200
1985 32 Aile Müzik
Müzik
7.0 4,628

Gönüllüler
1985 32 Komedi Müzik
Müzik
5.5 7,881

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 31 Aksiyon Müzik
Müzik
6.7 68,805
1984 31 Dram Müzik
Müzik
6.8 647
1983 30 Dram Müzik
Müzik
6.8 11,320

Olağanüstü Cesaret
1983 30 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 8,230
1983 30 Dram Müzik
Müzik
7.7 4,338
1983 30 Dram Müzik
Müzik
7.1 5,294

Beyin Fırtınası
1983 30 Bilim-Kurgu Müzik
Müzik
6.5 10,105

Kara Şato
1983 30 Fantastik Müzik
Müzik
6.1 27,818
1983 30 Dram Müzik
Müzik
6.8 7,619
1983 30 Aksiyon Müzik 4.7 961

48 Saat
1982 29 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 62,997

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 29 Aksiyon Müzik
Oyuncu
Müzik
7.7 105,183
1982 29 Dram Müzik
Müzik
8.6 551

Kesik El
1981 28 Dram Müzik
Müzik
5.4 5,144
1981 28 Macera Müzik
Müzik
5.7 941

Lanetli Kasaba
1981 28 Korku Müzik
Müzik
5.6 4,371
1981 28 Korku Müzik
Müzik
6.3 8,112
1980 27 Aksiyon Müzik 5.5 6,834
1980 27 Korku Müzik 5.7 6,460
1979 26 Korku Müzik 2.9 599
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,965) Black Mirror (1,990) The 100 (1,912) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,785) Swamp Thing (1,743) Big Little Lies (1,725) The Big Bang Theory (1,594) Shingeki no kyojin (1,461)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019