Çeviri istekte bulunurken filme bilgi eklemeyle ilgili olan başlığı okudum ama gene de anlamadım.Filme bilgi eklerken filmin konusunu nereye,filmin sitedeki linkinde bulunan o numarayı nereye yazacağım?Forumda yeniyim bu nedenle daha henüz bu gibi bilgilere sahip değilim kusura bakmayın.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Re: İstek filmlere bilgi eklenmesi konusunda yardım.
« gozdemdursun » yazdı:
Çeviri istekte bulunurken filme bilgi eklemeyle ilgili olan başlığı okudum ama gene de anlamadım.Filme bilgi eklerken filmin konusunu nereye,filmin sitedeki linkinde bulunan o numarayı nereye yazacağım?Forumda yeniyim bu nedenle daha henüz bu gibi bilgilere sahip değilim kusura bakmayın.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Öncelikle, hoş geldiniz. Film bilgisi eklemek çok basit, sevgili "Marvel" arkadaşımızın hazırlamış olduğu klavuz'un size çok yardımı dokunacağına eminim.
Re: İstek filmlere bilgi eklenmesi konusunda yardım.
« mujdat6 » yazdı:
« gozdemdursun » yazdı:
Öncelikle, hoş geldiniz. Film bilgisi eklemek çok basit, sevgili "Marvel" arkadaşımızın hazırlamış olduğu klavuz'un size çok yardımı dokunacağına eminim.
Yo hayır ben zaten o yazıyı okudum ama bir kaç resim konulmuş açıkçası biraz kafam karıştı gözümden kaçan bir detay var sanırım.Ben en iyisi şöyle sorayım: Çeviri isterken filme nasıl bilgi eklerim ?
Çeviri isterken filme bilgi eklemeyeceksiniz. Çeviri isterken film bilgisi ekleyeceksiniz.
Film bilgisinin nasıl eklendiğide mujdat6 arkadaşımızın verdiği linkte anlatılmaktadır. İstek yapabilmeniz içinde 30 mesaj limitini doldurmanız gerekmektedir.
Alıntı:
"filmin sitedeki linkinde bulunan o numarayı nereye yazacağım?"
Cevap yaz bölümüne. (Yani bu soruları sormak için nereye yazmışsanız oraya.)
Sitemizde, film sayfalarının linklerinin belirli bir formatı bulunmaktadır ve yukarıdaki .../mov/ kısmına kadar hep aynıdır. Bizim işimiz, .../mov/ ile /film adı.html arasındaki sayıları kullanmaktır. Yani yukarıdaki linkte kullanacağımız sayılar: 0050798 dir. Bu sayıları da şu şekilde yazıp gönderince film bilgisi eklenmiş olacak:
Çeviri isterken filme bilgi eklemeyeceksiniz. Çeviri isterken film bilgisi ekleyeceksiniz.
Film bilgisinin nasıl eklendiğide mujdat6 arkadaşımızın verdiği linkte anlatılmaktadır. İstek yapabilmeniz içinde 30 mesaj limitini doldurmanız gerekmektedir.
Alıntı:
"filmin sitedeki linkinde bulunan o numarayı nereye yazacağım?"
Cevap yaz bölümüne. (Yani bu soruları sormak için nereye yazmışsanız oraya.)
yo hayır filme bilgi eklemeyeceğimi,film bilgisi ekleyeceğimi zaten biliyorum.30 mesaj limitinide biliyorum.yalnızca altyazı istekte bulunurken nerede ne yapmam gerektiğini linkte bulunan anlatımı okumama rağmen anlamamıştım ama sanırım şimdi daha iyi anladım 30 mesaj limitini doldurduktan sonra deneyeceğim tekrar.tesekkurler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız