Birinciden farkı yok diyorlar hikâye olarak. Tabii ki teknolojinin getirdiği üç boyutlu grafikler, kaliteli ara videolar mevcut. Oyuna uygun isim de StarCraft 1 Special Edition olurdu diyorlar ayrıca.
Ekran kartımın yarı yolda bırakmayacağını bilsem eski günlere dönmek güzel olurdu.
Tarih: 30 Tem 2010 22:17
Önemli olan rakamlar değil tabiki ama kolayca gözden kaçabilecek filmlerin derlendiği busayfada çok güzel yapımlar var benimde daha izlemediğim o kadar çok film varki bir yerden başlamak gerek diyorum.
Nvidia geforce 8400M GS 128mb paylaşımla 778 mb a kadar 2 gb ram ve 1 gb ı win7 ye gidiyor ayrıca laptop.
Tarih: 30 Tem 2010 22:27
Önemli olan rakamlar değil tabiki ama kolayca gözden kaçabilecek filmlerin derlendiği busayfada çok güzel yapımlar var benimde daha izlemediğim o kadar çok film varki bir yerden başlamak gerek diyorum.
Karanlıktan korkan bir çocuğu hoşgörebiliriz. Yaşamdaki asıl trajedi;Yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır.
screable
İletiler: 880
Neyse bu saatte kimse yok sanırım zaten yatmak üzereydim iyi geceler herkese Bu ifade de çok hoşuma gitti bir yerde kullanmam gerekti keşke yukarıda cümlemde farketseydim bu ifadeyi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız