Yayın başlama saati: 04:00 (TSI) Yayında 5-10 dk. gecikme olabilir
Yukarıdaki bağlantıları kullanarak, Lost'un son bölümünü Amerika ile aynı anda izleyebilirsiniz. Link 1'deki HQ yayın Veetle plugin gerektirir. (download: http://www.veetle.com/download.php/veetle-0.9.16.exe)
Sezon finalini izlemek istemiyorum açıkçası, kaç yıldır izlediğim dizinin bitmesini bir anda bitmesini kaldıramam:)
Nasıl bitirecekler acaba merak etmemek elde değil, paylaşım için teşekkürler.
An itibariyle, Lost: The Final Journey yayındadır. Bu özel bölüm, lost'un 1.,2.,3.,4.,5. ve 6.sezonu ile ilgili hatırlatmalar içerir. Görüntü kalitesini önemsiyorsanız, Veetle plugin'i yükleyin, ardından Link 1 bağlantısına tıklayarak yayını izleyin.
Yayın başlama saati: 04:00 (TSI) Yayında 5-10 dk. gecikme olabilir
Yukarıdaki bağlantıları kullanarak, Lost'un son bölümünü Amerika ile aynı anda izleyebilirsiniz. Link 1'deki HQ yayın Veetle plugin gerektirir. (download: http://www.veetle.com/download.php/veetle-0.9.16.exe)
Google'da nasil rahat izlerim diye aratirken burayi gordum, hemen uye oldum,
Fakat demis oldugunuz veetle programini indirdim anlamadigim bu programi kurduktan sonra acagim herhangi birseyi yok yani ne bileyim hani acip atiyorum mediapalyer gibi falan bi program goremedim.
Yoksa veetle sitesine girip oradan kanallari bulup tiklayincami bu program otomatik calismis olacak onu anlamadim.
Yani bu programi acip kanala basip izleme gibi bisey degil dimi bu, illa veetle sayfasina girip ordan tikladigimiz zaman bu program bir ise yarimis oluyor oylemi
Burda veetle kullanımı anlatılmıyor ama dersenki nasıl oluyor.
Şöyle ki internette canlı tv yayını izlemek istersen veetle sitesine giriyorsun istediğin yayın türünü açıyorsun internet tarayıcından izliyorsun ama bunu yapabilmen içinde veetle yüklemen gerek. Çok kullanışlı bişey değil özel yayınlar olmadığı sürece tabi.
Tarih: 30 Tem 2010 19:33
Önemli olan rakamlar değil tabiki ama kolayca gözden kaçabilecek filmlerin derlendiği busayfada çok güzel yapımlar var benimde daha izlemediğim o kadar çok film varki bir yerden başlamak gerek diyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız