Giriş Kayıt
Kaede Hondo

Kaede Hondo


Oyuncu

Kaede Hondo, oyuncu. Magical Somera-chan (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 162
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 266
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 32
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 2,573
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018