Giriş Kayıt
Alona Leoine

Alona Leoine


Oyuncu

Alona Leoine Champion, oyuncu. My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alona Leoine Champion
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 350,782
2018 Dram Oyuncu 7.2 1,760
2017 Komedi Oyuncu 6.2 24,529
2017 Aile Oyuncu 7.8 1,377

Deha
2017 Dram Oyuncu 7.6 69,810

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Oyuncu 7.2 210,725

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 210,191
2017 Dram Oyuncu    

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 14,124
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,477
2015 Komedi Oyuncu 7.6 27,744
2015 Dram Oyuncu 7.7 33,374
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018