Giriş Kayıt
Karen Fu

Karen Fu


Yapımcı

Karen Fu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Çeşitli 7.4 2,164
2015 Dram Yapımcı 6.2 597
2015 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.3 388
2014 Dram Yapımcı 4.9 258

Yuvaya Dönüş
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,039
2012 Suç Çeşitli 6.1 950
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017