Giriş Kayıt
Karen Fu

Karen Fu


Yapımcı

Karen Fu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Çeşitli 7.4 2,164
2015 Dram Yapımcı 6.2 597
2015 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.3 388
2014 Dram Yapımcı 4.9 258

Yuvaya Dönüş
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,039
2012 Suç Çeşitli 6.1 950
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017