Giriş Kayıt
Rebecca Zivohlava

Rebecca Zivohlava


Yapımcı

Rebecca Zivohlava, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 6.7 252
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Alt Kat
2015 Dram Yapımcı 6.4 516

Çocuklar
2012 Dram Yapımcı 6.4 501
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.2 237
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018