Giriş Kayıt
Aziliz Le Guern

Aziliz Le Guern


Oyuncu

Aziliz Le Guern, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.6 5,021
2015 Oyuncu 3.6 196
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 9,473
2014 Komedi Oyuncu 6.7 4,917
2014 Komedi Oyuncu 4.3 234

Paris'te Estonyalı Bir Kadın
2012 Dram Oyuncu 6.3 587
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018