Giriş Kayıt
Aziliz Le Guern

Aziliz Le Guern


Oyuncu

Aziliz Le Guern, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.6 4,908
2015 Oyuncu 3.6 196
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 8,636
2014 Komedi Oyuncu 6.7 4,917
2014 Komedi Oyuncu 4.3 234

Paris'te Estonyalı Bir Kadın
2012 Dram Oyuncu 6.3 587
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017