Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.3 46,042
2016 Komedi Oyuncu    

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 10,343

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 48,769

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 527,904
2015 Macera Oyuncu 7.1 147,551
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,043
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017