Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 16,817
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 59,032

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 12,038

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 53,272

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 562,486
2015 Macera Oyuncu 7.1 156,410
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,240
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017