Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 53,799
2016 Komedi Oyuncu    

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 11,189

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 51,265

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 546,281
2015 Macera Oyuncu 7.1 152,194
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,121
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017