Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 25,583
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 64,844

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 13,041

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 56,485

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 589,626
2015 Macera Oyuncu 7.1 163,202
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 546,611
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,374
Dizi Altyazıları
Vikings (13,715) Supernatural (5,838) Mr. Robot (5,410) The Big Bang Theory (4,607) Gotham (3,598) Game of Thrones (3,435) Arrow (2,636) The Flash (2,516) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,426) Shameless (2,333)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017