Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 22,215
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 61,382

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 12,461

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 54,350

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 572,550
2015 Macera Oyuncu 7.1 158,806
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,291
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017