Giriş Kayıt
Minouche Kaftel

Minouche Kaftel


Oyuncu

Minouche Kaftel, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 29,908
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 70,970

Seni Şimdiden Özledim
2015 Komedi Oyuncu 6.8 14,006

Gençlik
2015 Dram Oyuncu 7.3 60,058

Marslı
2015 Macera Oyuncu 8.0 622,649
2015 Macera Oyuncu 7.1 171,094
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 589,743
2012 Komedi Oyuncu 5.4 9,657
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,624
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018