Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 138,142

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 33,129

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 16,917

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 276,485

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 62,449

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 21,305
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,174
1994 Dram Oyuncu    

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017