Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu 4.8 458

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Oyuncu 3.7 4,994

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu 4.6 1,511
2008 Suç Oyuncu 8.1 145,117

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 33,355

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 17,697

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 286,881

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 66,710

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 22,427
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.8 8,170

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 13,240
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018