Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu    

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Oyuncu 3.7 4,994

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 140,027

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 33,355

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 16,917

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 279,144

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 63,628

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 21,556
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,740

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,553
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017