Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu 4.8 458

Evde Tek Başına 5
2012 Komedi Oyuncu 3.7 4,994

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu 4.6 1,511
2008 Suç Oyuncu 8.1 141,898

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 33,355

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 17,697

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 281,702

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 64,703

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 21,871
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,221
1994 Dram Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,914

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 12,797
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017