Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 136,434

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 32,748

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 16,917

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 274,111

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 61,412

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 21,034
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,154
1994 Dram Oyuncu    

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 11,911
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017