Giriş Kayıt
James Start

James Start


Oyuncu, Editör

James Start, oyuncu, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.1 195
2014 Aile Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu    

Beethoven Büyük Kaçış
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 8.1 135,589

Su Atı
2007 Macera Oyuncu 6.5 32,557

Yeni Yıl Işıkları
2006 Komedi Editör 4.9 16,917

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon 5.7 273,157

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon 7.0 60,960

Kar Köpekleri
2002 Macera Oyuncu 5.1 20,884
1995 Komedi Oyuncu 6.1 4,131
1994 Dram Oyuncu    

Korsanlar
1986 Macera Oyuncu 6.1 6,299
1974 Komedi Oyuncu 7.5 11,807
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017