Giriş Kayıt
Seow Tai Tee

Seow Tai Tee


Görsel Efekt, Animasyon

Seow Tai Tee, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Görsel Efekt 9.2 20

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 196,668

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 82,039

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 685,049

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,975

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 72,734

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 536,346

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 263,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017