Giriş Kayıt
Seow Tai Tee

Seow Tai Tee


Görsel Efekt, Animasyon

Seow Tai Tee, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 187,695

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 77,000

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 661,928

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,739

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 70,670

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 517,145

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 255,545
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (7,392) Kidnap (2,977) Beauty and the Beast (2,658) Contratiempo (1,532) The Fate of the Furious (1,466) War Machine (1,328) Dangal (1,139) Redivider (1,129) The Great Wall (1,097) The Boss Baby (1,096)
Dizi Altyazıları
The Flash (10,038) Better Call Saul (7,526) Fargo (5,136) Lucifer (4,508) American Gods (4,066) Gotham (3,988) The 100 (3,812) Twin Peaks (3,337) Arrow (3,200) 12 Monkeys (3,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017