Giriş Kayıt
Seow Tai Tee

Seow Tai Tee


Görsel Efekt, Animasyon

Seow Tai Tee, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 181,073

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 73,807

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 648,175

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,548

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 69,728

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 508,185

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 253,198
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017