Giriş Kayıt
Seow Tai Tee

Seow Tai Tee


Görsel Efekt, Animasyon

Seow Tai Tee, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 172,197

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 67,166

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 628,915

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,320

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 68,199

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 495,194

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 250,146
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017