Giriş Kayıt
Seow Tai Tee

Seow Tai Tee


Görsel Efekt, Animasyon

Seow Tai Tee, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 176,624

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 71,127

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 639,391

Tuhaf Bir Sihir
2015 Animasyon Animasyon 5.8 7,434

Hitman: Ajan 47
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 69,076

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 501,789

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 251,771
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017