Giriş Kayıt
Nicole Bonifacio

Nicole Bonifacio (23)


Oyuncu

Nicole Bonifacio, 17 Nisan 1993 Solano County, California, ABD doğumlu oyuncu. Nightshades: George Benson (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1993
Doğum Yeri: Solano County, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 5.8 331

Gizli Güzellik
2016 23 Dram Oyuncu 6.6 14,843

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 23 Komedi Oyuncu 6.1 56,094
2014 Suç Oyuncu 7.9 149,761
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,790
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,031) Assassin's Creed (8,673) Doctor Strange (4,929) Allied (4,184) Moana (2,891) Forushande (2,606) Arrival (2,588) Split (2,424) Lion (2,099) Passengers (2,060)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,588) The Flash (5,814) Vikings (4,136) Supernatural (3,193) Blindspot (2,825) Suits (2,481) Sherlock (2,430) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,096) Black Sails (1,980) The Big Bang Theory (1,889)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017