Giriş Kayıt
Nicole Bonifacio

Nicole Bonifacio (23)


Oyuncu

Nicole Bonifacio, 17 Nisan 1993 Solano County, California, ABD doğumlu oyuncu. Nightshades: George Benson (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1993
Doğum Yeri: Solano County, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.6 115
2016 23 Dram Oyuncu 5.2 279

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 23 Komedi Oyuncu 6.1 57,729
2014 Suç Oyuncu 7.9 151,666
2010 Suç Oyuncu 7.5 22,961
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,765) Live by Night (6,225) Hidden Figures (5,474) Rogue One (4,918) Split (4,608) Paterson (3,828) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,600) Allied (3,346) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,109) Arrow (5,382) The Flash (3,294) The 100 (3,288) The Expanse (3,017) Colony (2,396) Designated Survivor (2,152) Vikings (1,863) The Last Kingdom (1,799) The Originals (1,774)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017