Giriş Kayıt
Nicole Bonifacio

Nicole Bonifacio (25)


Oyuncu

Nicole Bonifacio, 17 Nisan 1993 Solano County, California, ABD doğumlu oyuncu. Nightshades: George Benson (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1993
Doğum Yeri: Solano County, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 25 Komedi Oyuncu    
2017 24 Dram Oyuncu 6.8 2,610
2016 23 Dram Oyuncu 5.5 619

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 23 Komedi Oyuncu 6.1 67,793
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 174,281
2010 Suç Oyuncu 7.5 25,798
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018