Giriş Kayıt
Saju Navodaya

Saju Navodaya


Oyuncu

Saju Navodaya, oyuncu. (2016) Thoppil Joppan (2016), (2015) Pathemari (2015), (2014) Vellimoonga (2014), (2015) Amar Akbar Anthony (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 1,649
2016 Komedi Oyuncu 6.4 59
2016 Korku Oyuncu 4.6 145
2016 Dram Oyuncu 5.7 38
2016 Gerilim Oyuncu 3.6 24
2015 Komedi Oyuncu 6.5 1,270
2015 Dram Oyuncu 8.5 1,197
2015 Komedi Oyuncu 6.3 522
2015 Dram Oyuncu 4.8 172
2015 Dram Oyuncu 4.0 77
2015 Dram Oyuncu 2.9 59
2015 Dram Oyuncu 5.4 216
2015 Komedi Oyuncu 5.1 528
2015 Komedi Oyuncu 3.4 154
2015 Dram Oyuncu 4.3 92
2014 Komedi Oyuncu 7.5 1,238
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017