Giriş Kayıt
Ammy Virk

Ammy Virk


Oyuncu

Ammy Virk, oyuncu. Angrej (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 16
2017 Dram Oyuncu 6.0 117
2017 Gerilim Oyuncu 8.1 27
2016 Dram Oyuncu 8.6 358
2015 Komedi Oyuncu 8.6 1,666
Film Altyazıları
The Foreigner (9,394) Flatliners (4,674) Beyond Skyline (3,753) It (3,414) The Mountain Between Us (3,383) Dunkirk (2,904) Stronger (2,359) American Made (1,914) Kingsman: The Golden Circle (1,783) Victoria & Abdul (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017