Giriş Kayıt
Ammy Virk

Ammy Virk


Oyuncu

Ammy Virk, oyuncu. Angrej (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.6 16
2017 Dram Oyuncu 6.1 130
2017 Gerilim Oyuncu 8.1 27
2016 Dram Oyuncu 8.6 358
2015 Komedi Oyuncu 8.6 1,666
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018