Giriş Kayıt
Arjun Singh

Arjun Singh


Yapım Yöneticisi

Arjun Singh, yapım yöneticisi. Baby (2015), Sultan (2016), 2 States (2014), Pyaar Ka Punchnama 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 25,563
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 24,333
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.0 3,624
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 1,169
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 8,869
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 662
2015 Müzikal Yapım Yöneticisi 4.2 34
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 2.6 542
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 40,056
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 5,165
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,345
2014 Korku Yapım Yöneticisi 4.0 2,161

Büyük Eğlence
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 4,659
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,634) Assassin's Creed (5,730) Passengers (5,010) Doctor Strange (4,076) Allied (2,917) Split (2,516) Arrival (2,440) xXx: Return of Xander Cage (2,319) Forushande (2,162) Moana (1,883)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,252) Taboo (4,579) Arrow (4,501) Legion (4,348) Vikings (3,738) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,237) Blindspot (3,171) Black Sails (3,112) Suits (2,991) Legends of Tomorrow (2,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017