Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Arjun Singh

Arjun Singh


Yapım Yöneticisi

Arjun Singh, yapım yöneticisi. Baby (2015), Sultan (2016), 2 States (2014), Pyaar Ka Punchnama 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 22,676
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.0 3,624
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 1,169
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 8,869
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 662
2015 Müzikal Yapım Yöneticisi 4.2 34
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 2.6 542
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 38,089
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 5,165
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,345
2014 Korku Yapım Yöneticisi 3.9 2,104

Büyük Eğlence
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 4,659
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017