Giriş Kayıt
Arjun Singh

Arjun Singh


Yapım Yöneticisi

Arjun Singh, yapım yöneticisi. Baahubali 2: The Conclusion (2017), Baby (2015), Sultan (2016), 2 States (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 15,153
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.4 1,670
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.4 56,943

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.2 69,541
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 32,888
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 27,165
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.0 3,624
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 1,169
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 11,163
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 662
2015 Müzikal Yapım Yöneticisi 4.2 34
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 2.6 542
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 42,572
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 5,165
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 17,345
2014 Korku Yapım Yöneticisi 4.0 2,161

Büyük Eğlence
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 4.3 4,659
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018