Giriş Kayıt
Ki-Young Kang

Ki-Young Kang


Oyuncu

Ki-Young Kang, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu    

Yedi Günlük Kraliçe
2017 Dram Oyuncu 7.6 18
2017 Komedi Oyuncu 7.1 79
2017 Fantastik Oyuncu    
2017 Oyuncu 8.5 123
2016 Dram Oyuncu 8.9 164
2016 Komedi Oyuncu 8.6 31
2015 Romantik Oyuncu 8.4 355
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,775) Dunkirk (3,933) Stronger (2,720) It (2,179) Mother! (1,472) American Made (1,419) Kingsman: The Golden Circle (1,332) Loving Vincent (1,330) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,224) Shameless (6,080) Mr. Robot (4,737) Game of Thrones (3,151) Peaky Blinders (2,078) Manhunt: Unabomber (2,016) Lucifer (1,663) Designated Survivor (1,501) Supernatural (1,374) The Big Bang Theory (1,088)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017