Giriş Kayıt
Jenei Attila

Jenei Attila


Dublör, Oyuncu

Jenei Attila, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Cehennem (2016), Strike Back (2010), HHhH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,405
2017 Aksiyon Dublör 6.4 7,383
2016 Aksiyon Dublör 6.3 3,029

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 121,518
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 35,617

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 201,343

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 3,200

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 128,925
2010 Aksiyon Dublör 8.3 24,877
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,342) Hostiles (2,757) Den of Thieves (2,712) Maze Runner: The Death Cure (2,195) 12 Strong (2,030) Wildling (1,780) Peter Rabbit (1,039) The Commuter (1,031) Submergence (901) A Quiet Place (757)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018