Giriş Kayıt
Jenei Attila

Jenei Attila


Dublör, Oyuncu

Jenei Attila, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Cehennem (2016), Strike Back (2010), Force 2 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,199
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Aksiyon Dublör 6.3 3,029

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 97,849
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 27,558

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 188,121

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 2,467

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,887
2010 Aksiyon Dublör 8.3 22,757
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017