Giriş Kayıt
Jenei Attila

Jenei Attila


Dublör, Oyuncu

Jenei Attila, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Cehennem (2016), Strike Back (2010), HHhH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,405
2017 Aksiyon Dublör 6.4 5,979
2016 Aksiyon Dublör 6.3 3,029

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 118,057
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 33,942

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 198,180

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 2,467

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 127,159
2010 Aksiyon Dublör 8.3 24,138
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018