Giriş Kayıt
Jenei Csaba

Jenei Csaba


Dublör, Oyuncu

Jenei Csaba, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Strike Back (2010), 9 Nisan (2015), Kincsem (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,336
2017 Aksiyon Dublör 6.3 331

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 104,888
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 29,871

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 190,774

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 2,467

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 123,964
2010 Aksiyon Dublör 8.3 23,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017