Giriş Kayıt
Jenei Csaba

Jenei Csaba


Dublör, Oyuncu

Jenei Csaba, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Strike Back (2010), 9 Nisan (2015), (2016) Cehennem (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 82,061
2016 Dublör    

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 183,499

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.6 2,111

SON KRALLIK
2015 Aksiyon Dublör 8.3 23,039

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 120,794
2010 Aksiyon Dublör 8.3 22,338
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,515) Legion (10,159) The 100 (8,102) Arrow (7,326) The Flash (6,245) Taboo (5,868) The Big Bang Theory (5,833) Black Sails (5,241) Suits (4,128) Vikings (4,100)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017