Giriş Kayıt
Jenei Csaba

Jenei Csaba


Dublör, Oyuncu

Jenei Csaba, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Strike Back (2010), 9 Nisan (2015), Kincsem (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,405
2017 Aksiyon Dublör 6.3 426

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 110,523
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 31,358

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.0 193,386

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 2,467

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,109
2010 Aksiyon Dublör 8.3 23,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017