Giriş Kayıt
Jenei Csaba

Jenei Csaba


Dublör, Oyuncu

Jenei Csaba, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Strike Back (2010), 9 Nisan (2015), Kincsem (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 8.0 1,203
2017 Aksiyon Dublör    

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 97,960
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 27,604

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 188,163

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.5 2,467

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,913
2010 Aksiyon Dublör 8.3 22,760
Dizi Altyazıları
Fargo (5,807) Arrow (5,231) The Flash (4,452) American Gods (4,068) The 100 (3,952) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,936) Supernatural (2,631) Game of Thrones (2,565) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017