Giriş Kayıt
Jenei Csaba

Jenei Csaba


Dublör, Oyuncu

Jenei Csaba, dublör, oyuncu. Ajan (2015), Strike Back (2010), 9 Nisan (2015), (2016) Cehennem (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 7.9 464
2017 Aksiyon Dublör    

Cehennem
2016 Aksiyon Dublör 6.2 89,109
2016 Dublör    

Son Krallık
2015 Aksiyon Dublör 8.3 23,783

Ajan
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.1 184,951

9 Nisan
2015 Dram Dublör 6.6 2,111

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 121,448
2010 Aksiyon Dublör 8.3 22,479
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017