Giriş Kayıt
Nozomi Sasaki

Nozomi Sasaki (34)


Oyuncu

Nozomi Sasaki, 19 Şubat 1983 doğumlu oyuncu. Shiki (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1983
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,632
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 677
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 13
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 767
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 116
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,294
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,477
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017