Giriş Kayıt
Nozomi Sasaki

Nozomi Sasaki (35)


Oyuncu

Nozomi Sasaki, 19 Şubat 1983 doğumlu oyuncu. Shiki (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1983
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 8.2 1,632
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 677
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 13
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 767
2012 Animasyon Oyuncu 7.6 116
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,294
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 3,477
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,895) Den of Thieves (2,656) Maze Runner: The Death Cure (2,364) Hostiles (2,246) Winchester (2,216) 12 Strong (2,027) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,236) The Commuter (1,133) A martfüi rém (801)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,923) Supernatural (3,933) The Flash (3,359) The Terror (2,751) Legion (2,483) The Big Bang Theory (2,416) Gotham (2,103) The Expanse (2,023) The Crossing (1,897) Arrow (1,826)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018