Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,851
2017 Dram Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 7.0 3,932

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 233,762
2016 Dram Oyuncu 5.8 14,426

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 101,455

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 43,301

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,728
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 151,639

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 157,117
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 11,251

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 109,085

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 257,727

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 517,659

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 39,812
2015 Dram Oyuncu 7.5 7,716
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 11,340

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 54,793

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 122,942
2013 Dram Oyuncu 7.4 25,425
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,164
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017