Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 5.9 225

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 65,816

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,542

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 37,646
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 418,431
2017 Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 12,904

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 306,306
2016 Dram Oyuncu 5.8 15,340

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 129,302

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 53,639

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914
2016 Komedi Oyuncu 5.0 111
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 176,246

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 191,864
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 13,264

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 126,222

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 278,636

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 589,602

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 45,241
2015 Dram Oyuncu 7.5 9,352
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 11,935

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 72,943

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 130,039
2013 Dram Oyuncu 7.4 26,209
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,370
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018