Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 60,355

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,238

Stalin'in Ölümü
2017 Biyografi Oyuncu 7.2 30,306
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 401,944
2017 Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 12,334

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 300,866
2016 Dram Oyuncu 5.8 15,340

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 127,224

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 52,761

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914
2016 Komedi Oyuncu 5.0 111
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 173,945

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 188,096
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 12,971

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 124,290

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 275,878

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 571,153

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 44,565
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,998
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 11,935

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 70,751

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 128,931
2013 Dram Oyuncu 7.4 26,090
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,347
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018