Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2014) Beyaz Tanrı (2014), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.3 149

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.7 144,230
2016 Dram Oyuncu 5.8 12,381

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.8 75,873

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.8 33,303

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 31,487
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 130,968

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 135,206
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 10,395

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 101,359

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 248,826

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 494,950

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 36,977
2015 Dram Oyuncu 7.4 7,020
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 10,460

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 52,955

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 119,920
2013 Dram Oyuncu 7.4 25,089
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017