Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.3 486

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.5 201,372
2016 Dram Oyuncu 5.8 13,868

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.8 94,508

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.7 40,192

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,030
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 144,053

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 148,698
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 10,872

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 105,959

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 253,883

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 508,341

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 38,737
2015 Dram Oyuncu 7.5 7,480
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 10,460

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 54,057

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 121,598
2013 Dram Oyuncu 7.4 25,300
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017