Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.3 402

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.6 165,083
2016 Dram Oyuncu 5.8 13,423

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.8 87,818

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.7 37,787

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 32,563
2016 Aksiyon Oyuncu 6.7 139,144

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 143,149
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 10,678

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 104,064

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 251,592

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 501,789

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 38,016
2015 Dram Oyuncu 7.4 7,317
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 10,460

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 53,587

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 120,794
2013 Dram Oyuncu 7.4 25,202
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,117
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017