Giriş Kayıt
Kornelia Horvath

Kornelia Horvath


Oyuncu

Kornelia Horvath, oyuncu. (2016) Hayran (2016), (2013) Dracula (2013), (2016) Ae Dil Hai Mushkil (2016), (2014) Beyaz Tanrı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    

İntikam
2017 Aksiyon Oyuncu 7.1 42,789

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Oyuncu 6.4 956
2017 Biyografi Oyuncu 7.6 4,447
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 363,041
2017 Oyuncu    

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 10,961

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 288,658
2016 Dram Oyuncu 5.8 15,340

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Oyuncu 6.7 123,268

Bridget Jones'un Bebeği
2016 Komedi Oyuncu 6.6 51,128

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 169,874

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 181,339
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347

Son Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 6.5 12,355

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 120,555

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 271,223

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 555,273

Altınlı Kadın
2015 Dram Oyuncu 7.3 43,480
2015 Dram Oyuncu 7.5 8,526
2015 Dram Oyuncu 6.1 722

Beyaz Tanrı
2014 Dram Oyuncu 6.9 11,935

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 63,392

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 127,138
2013 Dram Oyuncu 7.4 25,926
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,274
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018