Giriş Kayıt
Alex Jaep

Alex Jaep


Oyuncu

Alex Jaep, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon 0    
2017 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 15,679
2017 Suç Oyuncu 7.4 513
2017 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 6.9 555

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 43,379
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 552
2017 Biyografi Oyuncu    

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 32,776

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 241,402

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 33,728

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.4 116,436

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 11,059
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 39,401
2016 Komedi Oyuncu 4.6 415
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,158
2015 Dram Oyuncu 7.0 214

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 110,642
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 259,352
2015 Komedi Oyuncu 7.8 18,008
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,631
2015 Dram Oyuncu 4.4 190
2013 Komedi Oyuncu 8.5 11,877
2000 Dram Oyuncu 5.2 775
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,175
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017