Giriş Kayıt
Alex Jaep

Alex Jaep


Oyuncu

Alex Jaep, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 19,996

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.7 144,230

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 31,487

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.5 97,692

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 8,020
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 32,922
2016 Komedi Oyuncu 4.6 415
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,158
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 7.0 214

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 101,359
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 248,826
2015 Komedi Oyuncu 7.8 18,008
2015 Suç Oyuncu 5.0 1,537
2015 Dram Oyuncu 4.4 190
2013 Komedi Oyuncu 8.5 11,249
2000 Dram Oyuncu 5.2 740
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,096
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017