Giriş Kayıt
Alex Jaep

Alex Jaep


Oyuncu

Alex Jaep, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0    

Yolcu
2018 Suç Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 542
2017 Aksiyon Oyuncu 5.6 317

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 92,567
2017 Aksiyon Oyuncu 7.6 336,886

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 25,583
2017 Suç Oyuncu 6.8 637
2017 Dram Oyuncu 7.8 627
2017 Dram Oyuncu 6.9 555

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 123,904
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,381

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 36,810

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 279,643

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.4 132,481

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 12,699
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 43,609
2016 Komedi Oyuncu 4.6 415
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,158
2015 Dram Oyuncu 7.0 214

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 118,031
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 268,382
2015 Komedi Oyuncu 7.8 18,008
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,631
2015 Dram Oyuncu 4.4 190
2014 Komedi Oyuncu 4.7 248
2013 Komedi Oyuncu 8.5 12,457
2000 Dram Oyuncu 5.2 796
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,240
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,735) Stronger (4,492) Dunkirk (3,327) Flatliners (2,386) Loving Vincent (2,032) American Made (1,814) It (1,698) Kingsman: The Golden Circle (1,596) The Foreigner (1,493) Mother! (1,469)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,152) Mr. Robot (7,131) Shameless (5,796) Game of Thrones (3,549) Manhunt: Unabomber (2,934) Peaky Blinders (2,902) Designated Survivor (1,606) The Big Bang Theory (1,452) Lucifer (1,432) Supernatural (1,274)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017