Giriş Kayıt
Alex Jaep

Alex Jaep


Oyuncu

Alex Jaep, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0    

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 69,968

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.1 24,452
2017 Suç Oyuncu 6.8 614
2017 Dram Oyuncu 7.8 627
2017 Dram Oyuncu 6.9 555

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 115,466
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,251
2017 Biyografi Oyuncu 6.3 157

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 35,964

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 271,769

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.4 129,135

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 12,378
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 42,779
2016 Komedi Oyuncu 4.6 415
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,158
2015 Dram Oyuncu 7.0 214

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 116,334
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 266,318
2015 Komedi Oyuncu 7.8 18,008
2015 Suç Oyuncu 5.1 1,631
2015 Dram Oyuncu 4.4 190
2014 Komedi Oyuncu 4.7 248
2013 Komedi Oyuncu 8.5 12,349
2000 Dram Oyuncu 5.2 792
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,228
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017