Giriş Kayıt
Alex Jaep

Alex Jaep


Oyuncu

Alex Jaep, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon 0 7.8 124,934
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 55,180

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 41,981

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 Suç Oyuncu 6.6 137,097
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 719

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.8 3,372

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Oyuncu 6.9 131,119
2017 Aksiyon Oyuncu 7.5 411,983

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 29,473
2017 Suç Oyuncu 6.8 637
2017 Dram Oyuncu 7.8 627
2017 Dram Oyuncu 6.9 555

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 148,168
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,757

Florence
2016 Biyografi Oyuncu 6.9 40,126

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Oyuncu 7.4 303,962

Hayran
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 34,914

Senden Önce Ben
2016 Dram Oyuncu 7.4 145,163

Fırtınalı Hayatlar
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 13,867
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 4,347
2016 Biyografi Oyuncu 6.0 3,624

Suç/lu
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 46,800
2016 Komedi Oyuncu 4.6 415
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 5,158
2015 Dram Oyuncu 7.0 214

Efsane
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 125,419
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,462

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 277,430
2015 Komedi Oyuncu 7.8 18,008
2015 Suç Oyuncu 5.0 1,670
2015 Dram Oyuncu 4.4 190
2014 Komedi Oyuncu 4.7 248
2013 Komedi Oyuncu 8.4 12,810
2000 Dram Oyuncu 5.1 857
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,358
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018