Giriş Kayıt
Sachin Bhoir

Sachin Bhoir


Sanat Yönetmeni

Sachin Bhoir, sanat yönetmeni. Yerdeki Yıldızlar (2007), Detective Byomkesh Bakshy! (2015), Shanghai (2012), Boss (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 10,216
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 4,013
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 8,130
2012 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 7,318
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.2 1,431

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.5 100,932
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 3,916
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017