Giriş Kayıt
Sachin Bhoir

Sachin Bhoir


Sanat Yönetmeni

Sachin Bhoir, sanat yönetmeni. Yerdeki Yıldızlar (2007), Detective Byomkesh Bakshy! (2015), Shanghai (2012), Boss (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.7 10,216
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 4,453
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.5 8,130
2012 Suç Sanat Yönetmeni 7.3 7,318
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.2 1,431

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Sanat Yönetmeni 8.5 122,267
2007 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 3,916
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,445) Hostiles (3,140) Den of Thieves (3,121) Maze Runner: The Death Cure (2,574) 12 Strong (2,451) Wildling (1,842) Winchester (1,324) Peter Rabbit (1,261) Submergence (1,225) The Commuter (1,210)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,562) The Terror (3,799) The Flash (3,241) Legion (3,063) Supernatural (2,930) The Crossing (2,442) The Expanse (1,623) Vikings (1,556) The Big Bang Theory (1,441) Fear the Walking Dead (1,093)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018