Giriş Kayıt
Sami Huhtala

Sami Huhtala


Oyuncu

Sami Huhtala, oyuncu. Lapland Odyssey 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Fantastik Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 5.5 250
2017 Dram Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 8.9 8
2016 Dram Oyuncu 6.9 10
2016 Suç Oyuncu 5.5 94
2016 Suç Oyuncu 5.9 193
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.6 93
2015 Dram Oyuncu 6.7 62
2015 Komedi Oyuncu 5.5 1,269
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017