Giriş Kayıt
Sami Huhtala

Sami Huhtala


Oyuncu

Sami Huhtala, oyuncu. Lapland Odyssey 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 10
2016 Suç Oyuncu 5.5 94
2016 Suç Oyuncu 5.9 193
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.6 93
2015 Dram Oyuncu 6.7 62
2015 Komedi Oyuncu 5.5 1,269
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017