Giriş Kayıt
Sami Huhtala

Sami Huhtala


Oyuncu

Sami Huhtala, oyuncu. Lapland Odyssey 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.9 10
2016 Suç Oyuncu 5.5 94
2016 Suç Oyuncu 5.9 193
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu    
2015 Komedi Oyuncu 5.6 93
2015 Dram Oyuncu 6.7 62
2015 Komedi Oyuncu 5.5 1,269
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017