Giriş Kayıt
Leona Carlo

Leona Carlo


Oyuncu

Leona Carlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.6 1,672

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 153,110

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 62,543
2015 Suç Oyuncu 6.3 124

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.1 6,174
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017