Giriş Kayıt
Leona Carlo

Leona Carlo


Oyuncu

Leona Carlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 2,362

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 176,750

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 68,751
2015 Suç Oyuncu 6.3 124

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.1 6,867
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017