Giriş Kayıt
Leona Carlo

Leona Carlo


Oyuncu

Leona Carlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.4 880

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 143,149

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 59,728
2015 Suç Oyuncu 8.2 75

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.1 5,834
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,718) Legion (10,237) The 100 (8,293) Arrow (7,412) Taboo (7,106) The Flash (6,328) The Big Bang Theory (6,035) Black Sails (5,376) Vikings (4,251) Suits (4,178)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017