Giriş Kayıt
Leona Carlo

Leona Carlo


Oyuncu

Leona Carlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.5 1,242

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 147,800

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 61,082
2015 Suç Oyuncu 6.3 124

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.1 5,996
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
Film Altyazıları
Rogue One (6,620) Resident Evil: The Final Chapter (3,409) Brimstone (3,284) Assassin's Creed (2,687) Split (2,389) The Great Wall (1,581) The Institute (1,427) Paterson (1,126) Passengers (1,100) Collateral Beauty (1,002)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017