Giriş Kayıt
Leona Carlo

Leona Carlo


Oyuncu

Leona Carlo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 2,192

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 167,719

Grimsby Kardeşler
2016 Aksiyon Oyuncu 6.2 66,226
2015 Suç Oyuncu 6.3 124

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Oyuncu 6.1 6,253
2014 Gerilim Oyuncu 5.5 6
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017