Giriş Kayıt
Kelly Aaron

Kelly Aaron


Oyuncu

Kelly Aaron, oyuncu. Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.8 47,723
2016 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,073

Kör Nokta
2015 Suç Oyuncu 7.6 45,449
2014 Dram Oyuncu 8.5 32,360
2014 Dram Oyuncu 7.6 13,013
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,311) Silence (1,991) Gold (1,887) Fifty Shades Darker (1,112) The Fate of the Furious (1,092) Get Out (989) Split (917) La La Land (894) The Age of Shadows (811) Rings (696)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017