Giriş Kayıt
Kelly Aaron

Kelly Aaron


Oyuncu

Kelly Aaron, oyuncu. Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 12,543
2016 Komedi Oyuncu 4.7 52,256
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,615

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 50,394
2014 Dram Oyuncu 7.6 14,237
2014 Dram Oyuncu 8.5 34,754
Film Altyazıları
The Foreigner (7,994) The Mountain Between Us (5,362) Flatliners (5,138) Stronger (3,539) Beyond Skyline (3,501) Dunkirk (3,339) American Made (2,261) Kingsman: The Golden Circle (2,024) It (1,956) Victoria & Abdul (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017