Giriş Kayıt
Kelly Aaron

Kelly Aaron


Oyuncu

Kelly Aaron, oyuncu. Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.9 2,636

Yalanlar Büyücüsü
2017 Biyografi Oyuncu 6.9 12,543
2016 Komedi Oyuncu 4.7 55,679
2016 Komedi Oyuncu 6.8 4,664

Kör Nokta
2015 Aksiyon Oyuncu 7.5 54,438
2014 Dram Oyuncu 7.6 15,233
2014 Dram Oyuncu 8.5 36,509
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018