Giriş Kayıt
Bobby Morgan

Bobby Morgan


Sanat Bölümü, Yapımcı

Bobby Morgan, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aile Sanat Bölümü 4.2 114
2011 Komedi Yapımcı 6.3 4,657

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Çeşitli 5.8 74,641

Yedi Yaşam
2008 Dram Çeşitli 7.6 258,668

Gerçek Masallar
2008 Komedi Çeşitli 6.1 79,240
2008 Aksiyon Çeşitli 6.4 392,296
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018