Giriş Kayıt
Peggy Warner

Peggy Warner


Oyuncu

Peggy Warner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 11,944
2016 Dram Oyuncu 5.2 4,432
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 8,898
2015 Biyografi Oyuncu 6.4 6,958
2015 Komedi Oyuncu 5.3 2,109
Dizi Altyazıları
Vikings (9,729) Supernatural (4,212) Mr. Robot (4,160) Game of Thrones (3,663) The Big Bang Theory (3,422) Shameless (3,295) Gotham (3,162) Arrow (3,018) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,974) The Flash (2,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017