Giriş Kayıt
Peggy Warner

Peggy Warner


Oyuncu

Peggy Warner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 14,269
2016 Dram Oyuncu 5.3 4,936
2016 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,508
2015 Biyografi Oyuncu 6.4 6,958
2015 Komedi Oyuncu 5.3 2,109
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018