Giriş Kayıt
Shelby Chambers

Shelby Chambers


Oyuncu

Shelby Chambers, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,055
2017 Dram Oyuncu 5.2 412
2016 Komedi Oyuncu 5.8 4,258
2016 Aksiyon Oyuncu 3.5 658
2015 Dram Oyuncu 5.0 299
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018