Giriş Kayıt
Cheney Chen

Cheney Chen (26)


Oyuncu

Cheney Chen, 28 Haziran 1990 doğumlu oyuncu. Tiny Times 3.0 (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1990
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,748
2016 26 Animasyon Oyuncu 4.2 363
2016 Romantik Oyuncu    
2013 23 Dram Oyuncu 3.4 770
2013 23 Dram Oyuncu 2.9 1,809
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,928) Kidnap (2,922) Beauty and the Beast (2,549) Contratiempo (1,451) The Fate of the Furious (1,382) Redivider (1,095) Dangal (1,089) The Boss Baby (1,042) War Machine (1,040) The Great Wall (1,034)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,821) Better Call Saul (7,336) Fargo (4,773) Lucifer (4,360) American Gods (3,956) Gotham (3,890) The 100 (3,583) Twin Peaks (3,295) 12 Monkeys (3,031) Supernatural (2,992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017