Giriş Kayıt
Cheney Chen

Cheney Chen (26)


Oyuncu

Cheney Chen, 28 Haziran 1990 doğumlu oyuncu. Tiny Times 3.0 (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1990
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 19,837
2016 26 Animasyon Oyuncu 4.2 354
2016 Romantik Oyuncu    
2013 23 Dram Oyuncu 3.4 770
2013 23 Dram Oyuncu 2.9 1,809
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017