Giriş Kayıt
Cheney Chen

Cheney Chen (27)


Oyuncu

Cheney Chen, 28 Haziran 1990 doğumlu oyuncu. Tiny Times 3.0 (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1990
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Oyuncu 7.9 8
2017 27 Suç Oyuncu 5.4 7

Çin Seddi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 6.0 98,451
2016 26 Animasyon Oyuncu 4.2 363
2016 Romantik Oyuncu    
2013 23 Dram Oyuncu 3.4 770
2013 23 Dram Oyuncu 2.9 1,809
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018