Giriş Kayıt
Cheney Chen

Cheney Chen (26)


Oyuncu

Cheney Chen, 28 Haziran 1990 doğumlu oyuncu. Tiny Times 3.0 (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1990
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çin Seddi
2016 26 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,245
2016 26 Animasyon Oyuncu 3.8 275
2016 Romantik Oyuncu    
2013 23 Dram Oyuncu 3.4 770
2013 23 Dram Oyuncu 2.9 1,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017