Giriş Kayıt
Arvind Krishna

Arvind Krishna


Görüntü Yönetmeni

Arvind Krishna, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Görüntü Yönetmeni 7.4 130
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.0 446
2014 Görüntü Yönetmeni 4.1 604
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 110
2010 Romantik Görüntü Yönetmeni 5.5 248
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 1,383
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,134) Rick and Morty (4,670) The Strain (3,142) The Defenders (2,054) Preacher (1,775) Suits (1,756) The Last Ship (1,556) Mr. Mercedes (1,362) Fargo (1,103) Twin Peaks (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017