Giriş Kayıt
Arvind Krishna

Arvind Krishna


Görüntü Yönetmeni

Arvind Krishna, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.0 446
2014 Görüntü Yönetmeni 4.1 604
2010 Dram Görüntü Yönetmeni 4.9 110
2010 Romantik Görüntü Yönetmeni 5.5 248
2004 Dram Görüntü Yönetmeni 7.7 1,383
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017