Giriş Kayıt
Kristen McGuire

Kristen McGuire (32)


Oyuncu, Senarist

Kristen McGuire, 27 Ağustos 1985 ABD doğumlu oyuncu, senarist. Ansatsu kyôshitsu (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1985
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 266
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 2,105
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 18
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 388
2016 Animasyon Senarist 6.6 135
2015 30 Animasyon Oyuncu 6.4 375
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 45
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 85
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 94
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 3,224
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 134
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 3,885
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018