Giriş Kayıt
Kristen McGuire

Kristen McGuire (32)


Oyuncu, Senarist

Kristen McGuire, 27 Ağustos 1985 ABD doğumlu oyuncu, senarist. Ansatsu kyôshitsu (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1985
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.7 194
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 2,105
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 18
2016 Animasyon Oyuncu    
2016 Animasyon Oyuncu 7.9 388
2016 Animasyon Senarist 6.6 135
2015 30 Animasyon Oyuncu 6.4 375
2015 Animasyon Oyuncu 8.2 45
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 85
2015 Animasyon Oyuncu 7.2 94
2015 Animasyon Oyuncu 6.4 881
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 134
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.1 5,835
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,703) Blade Runner 2049 (3,694) Jigsaw (2,636) Geostorm (2,439) Last Flag Flying (1,749) The Man from Earth: Holocene (1,519) Dunkirk (1,407) It (1,098) The Foreigner (1,061) Justice League (854)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,120) Shameless (6,590) Black Mirror (6,146) Star Trek: Discovery (3,728) The Big Bang Theory (3,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,245) Supernatural (3,179) The X Files (2,169) The Gifted (2,098) The Blacklist (1,662)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018