Giriş Kayıt
Chuck Shaw

Chuck Shaw


Oyuncu

Chuck Shaw, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 860
2016 Biyografi Oyuncu 5.7 2,266
2016 Dram Oyuncu 7.8 45
2016 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 6.1 207
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018