Giriş Kayıt
Jason J Lai

Jason J Lai


Oyuncu

Jason J Lai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.8 14

Gece Hayvanları
2016 Dram Oyuncu 7.5 160,359
2016 Suç Oyuncu 5.6 234

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 169,344
2014 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017