Giriş Kayıt
Yvonne Miranda

Yvonne Miranda


Oyuncu

Yvonne Miranda, oyuncu. Cesur ve Güzel (1987) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2016 Aile Oyuncu 8.4 11
2016 Dram Oyuncu 6.9 31
2016 Suç Oyuncu    

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,161
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018